bezár
 

zene

2014. 05. 29.
Tesla.rar - amikor az építkezésen van a hangsúly
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A budapesti bulinegyed ütőerén, a Kazincy utca 21-ben, valami készülődik. Erről árulkodik a volt trafóház, ami most egy időre rejtélyes csomagolást kapott. A várakozás időszaka egyáltalán nem lesz csendes. Az épületháló életre hívott egy izgalmas, vetíthető felületet, ami körül benépesül az udvar, a Tesla.rar.

prae.hu

A rövidesen megnyíló Tesla.rar a Tesla-evolúció második fontos állomása. A történet egy bloggal indult, a Tesla.wav-val, ami előremutató és okos elektronikus zenei témákkal hiánypótló szerepet hivatott betölteni a hazai piacon. Nem véletlen, hogy fél évvel az indulás után máris erős közösséget épített, olyan olvasókkal, akiknek számít, mire mozdulnak igazán a világ A&R menedzserei és klubjai.

Tesla.rar
 
A Tesla.rar az építési felület felhasználásának gondolatán indult el, és a mögötte zajló építkezés végéig a várakozás izgatott pillanataira épül. Egy installatív tér alakul így, amelyben megférnek egymás mellett a videó projektek, vetítések, zenei és kult programok és a nyáresti iszogatás is.

Tesla.rar

A 16x23 m-es háló egy interaktív visszaszámlálónak ad monumentális felületet. A rajta megjelenő tartalmak az idő múlását vizualizálják egészen a ház megnyitásáig. A hely arculatára reagálva, különböző interferenciák, digitális zajok és effektek jelennek meg, amit a helyen tartózkodók akár maguk is befolyásolhatnak majd.
 
Tesla.rar

A június 13-15-i hivatalos nyitást megelőzően már május utolsó hétvégéjétől elindul a tesztüzem. Ennek első felvonásaként május 30-án pénteken a tér által ihletett hanginstallációval készülnek. Ezt követően 31-én szombaton a Budapest Essentials fesztivál pop-up helyszíneként 18:00-tól kezdődő program keretében Holalo Dj set, Crimson és Vikipop vár bennünket: event
 
Tesla.rar

Találkozzunk a hétvégén és koccintsunk egy új és izgalmas vállalkozás kezdetére!
 
Kapcsolódó weboldalak:

https://www.facebook.com/teslarar
http://teslawav.hu/
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés