bezár
 

art&design

2014. 05. 16.
"Szelfizz Zsolnayval!" művészi fotópályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mindenkinek jól áll a Zsolnay! Fotózd le magad mondjuk Zsolnay porcelánnal vagy egy Zsolnay épület előtt és pályázz vele! Egymillió forint összértékű szakmai- és közönségdíj, 10 000 Ft értékű garantált nyeremény minden nevezőnek! Határidő: 2014. június 10. 23:59. Ingyenes nevezés és részletek itt!

prae.hu

Zsolnay csészéből iszod a reggeli kávédat, vagy a budapesti állatkert Elefántházánál, a Parlamentnél, a Mátyás-templomnál jársz, netán más Zsolnay-épület esik utadba osztálykiránduláson Pécsett, Kecskeméten, Kassán, Pozsonyban, Palicson, Szabadkán, Újvidéken, Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön stb., vagy bárhol a világon? Készíts egy szelfit a tökéletes pillanatban, és nevezz, hogy megnyerhesd a Zsolnay Miklós titkos életéről szóló regényt, és a többi értékes díjat!

Készülhet a fotód mobiltelefonnal vagy profi felszereléssel, koncentrálhatsz az újszerűségre vagy a finom kidolgozottságra. Egy a fontos: mutasd meg a világnak, mit jelent számodra a Zsolnay.

Nyeremények: A legjobb képekből kiállítás nyílik az Ünnepi Könyvhéten, a Tündérváros dedikálásának időpontjában és helyszínén, június 14-én, 17:00-kor a JAK-sátorban a budapesti Vörösmarty téren. Továbbá a fotók megjelennek az prae.hu online magazinban is.

Garantált díj minden nevezőnek és húsz szavazó közt kisorsolva: 10.000 Ft értékű egész napos fotótanfolyam

Közönségdíj és szakmai díjak összesen 100.000 Ft értékben: Tündérváros. Zsolnay Miklós titkos élete című regény és a PRAE.HU további kiadványai

Zsűri: P. Horváth Tamás szerző, Tündérváros. Zsolnay Miklós titkos élete; Bach Máté, a Napi Gazdaság című napilap és a prae.hu fotósa; Áfra János, a prae.hu art&design rovatának vezetője, a KULTer.hu főszerkesztője
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
(Súlyosan elfogult vélemény)
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés