bezár
 

film

2014. 05. 14.
Két év múlva kerül a mozikba a Harry Potter-könyvek legendás állatairól szóló film
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újabb filmet kapnak a Harry Potter-rajongók: a Warner Bros. bejelentette, hogy 2016 novemberében mutatják be a J. K. Rowling Legendás állatok és megfigyelésük című kötetéből készülő első produkciót.

prae.hu

A Warner tavaly ősszel beszélt arról, hogy a Harry Potter-regényfolyamhoz csatlakozó sorozatot tervez, amelynek alapja a Roxfort varázslóiskola egyik tankönyve, a Legendás állatok és megfigyelésük című kötet lesz. Márciusban aztán az is kiderült, hogy A hobbit-filmek sikere nyomán a Warnernél is trilógia készül - ismertette a Variety.com.
    
A filmes portál hozzáfűzte, hogy a Warner főnöke, Kevin Tsujihara győzte meg Rowlingot arról, hogy egyezzen bele az általa írt, és először 2001-ben kiadott roxfortos tankönyv filmes adaptálásába.
    
A stúdió a vállalkozáshoz egyelőre még a producert, a rendezőt és a színészeket sem választotta ki. A film egyébként hetven évvel a Harry Potter-történet előtt játszódik, és Newt Scamanderről, a tankönyv kitalált szerzőjéről szól.
    
A nyolc Harry Potter-film 2001. és 2011 között 7,7 milliárd dolláros jegybevételt hozott a stúdiónak. A kasszasiker-széria négy epizódja szintén novemberben debütált a mozikban.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Luca Guadagnino: Challengers

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés