bezár
 

zene

2014. 05. 01.
Cold Fire: már látható a Jónás Vera Experiment videoklipje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vera London és Budapest között élő és koncertező énekes, dalszerző, gitáros. Két éve alakított zenekarával, a Jónás Vera Experimenttel első lemezük megjelenését nagy sikerű lemezbemutató koncerttel ünnepelték a Trafóban alig fél éve. Május 20-án a Művészetek Palotájában lép fel a zenekar.
"A fiatal gitáros-énekes-zeneszerző első lemezével most olyan névjegyet tett az asztalra, amely belépőt jelent számára a mai legjobb énekesnők elitklubjába"  írják egy, a lemezbemutató koncert után megjelent kritikában

A Game című album, mely Moldvai Márk producer zenei vezetésével készült, egy nagyon friss és érett zenei világba kalauzolja a hallgatóságot. Személyes könnyűzene, amit hallunk. Vera olyan crossover dalszerzői stílusban írja és szólaltatja meg dalait, amely ötvözi az élő elektronikát a teljesen akusztikus hangzással, és teszi ezáltal is egyedivé és eredetivé a dalokat. 

A Cold Fire videoklipet Szabó Szonja rendezte


Vera zenéje nem hasonlít semmire és mégis nagyon sok mindenre emlékeztet minket. Eklektikus, friss és nagyon új zene, ami születik. Egy eredeti jelenséggel nézünk szembe, amelyre érdemes figyelnünk.

A Jónás Vera Experiment következő nagyszabású koncertje Május 20-án a Művészetek Palotájában lesz hallható, új dalokkal, meglepetés vendéggel és vokalista sorral kiegészülve.

 

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés