bezár
 

zene

2014. 04. 14.
Comet ’14
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ha van valami, ami nélkül nem múlhat el egyetlen év sem, akkor az a VIVA Comet, mert az gyönyörű, csillog, vibrál. A VIVA TV immár 14. alkalommal rendezi meg díjátadóját, melyen megannyi közszereplő, celeb, celebbarát és előadó vesz részt a magyar popgrundról. Tavaly volt ingyen KFC, vajon idén is lesz?
Idén is a Symbol adott meleg otthont a VIVA Comet sajtótájékoztatójának április 3-án, amikor is kiderült, kik esélyesek 2014-ben a Comet-gömb megszerzésére. A lelkes rajongók június 11-ig szavazhatnak kedvenc előadójukra, aki a legtöbb voksot gyűjti be, az viheti haza a gömböt, azt a csodát.
 
Csak úgy, mint a 2013-as őrületen, idén is a Papp László Sportarénában fog lezajlani a show, a buli, a party, ahol az élet császárai várják az igazi fanokat. A tavalyi évhez hasonlóan A legjobb férfi előadó, A legjobb női előadó, A legjobb együttes, A legjobb új előadó és A legjobb videoklip kategóriákban szavazhatnak a lelkes rajongók június 11-ig kedvenc előadójukra.  Aki a legtöbb voksot gyűjti be, az viheti haza a gömböt, azt a csodát.
 
Az idei VIVA Comet friss jelöltjei között van többek között Dér Heni, BLR, Bogi, a New Level Empire és Cserpes Laura is. Jelen lesz amúgy a tavalyi győztes Children of Distance, Radics Gigi, meg a Fluor. Új előadóként pedig a már Texas-t is bejárt Ivan & The Parazol, valamint ByeAlex, akit a 2013-as Dalból ismerhettünk meg.

Bartosz Witak
 
"Évről-évre azon dolgozunk, hogy a VIVA Comet igazi európai minőséget garantáló zenei díjátadó legyen. A tavalyi gáláról rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, mindez pedig feladja a leckét az idei évre. De hiszünk abban, hogy a jót is lehet fokozni, így idén minden eddiginél látványosabb Cometet garantálunk a magyar zenerajongóknak." – mondta el Bartosz Witak, a Viacom kelet-európai régiójának vezérigazgatója.
 
Sikoltozás, fényűzés, pacsizás, smacizás, sikk, arcon pörgés, tapsvihar, ami lesz. 

Comet klip

Comet fiúk

Comet lányok

Comet együttes

Comet új előadó

Comet Eszti és Sanyó

Comet Iszak Eszti

Comet csoport

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Ruprech Barna --


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Nils Frahm: Day
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés