bezár
 

zene

2014. 04. 03.
Erzsébet tér és az Akvárium Klub
Sajtóközlemény
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Több helyen felmerült, hogy mit, miért szabad a megújult Erzsébet téren, és miért szabad vagy nem szabad. Ennek kapcsán úgy érezzük, hogy tisztázásra szorul az Erzsébet tér és az Akvárium Klub viszonya.

prae.hu

A teret az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. működteti, az Akvárium Klub csak a terasz és a rendezvényközpont belső tereinek működéséért felelős. 

Az Erzsébet tér állagának megóvása érdekében és azért, hogy minél tovább élvezhessük a főváros szívében lévő közösségi tér adta lehetőségeket, a téren a Kft. Házirendet fogalmazott meg. Nagyon röviden: a téren azt szabad, amit a házirend nem tilt, és a házirend azt tiltja, ami rongálja a közösség által élvezett lehetőségeket. 

Így szabad a téren a fűre lépni, ülni - ahogy eddig is, este 10 órakor azonban bekapcsol a park öntözőberendezése, erre egyébként figyelmeztetnek is az Erzsébet téren dolgozó vagyonőrök.  A fű nem tiltott terület tehát, de  tilos a téren dohányozni, autóval vagy motorral behajtani, szemetelni.

Az Erzsébet tér mellett fut a kerékpárút, ezen kÌvül a kerékpárt csak tolni szabad a téren, mások testi épségének megőrzésének érdekében. Gördeszkázni a kijelölt gördeszkás területen lehet, ahogy a szemetet is a szeméttárolókba lehet dobni.

Alkoholt fogyasztani, ahogy az V. kerületben közterületen, úgy itt sem szabad, illetve a medencébe mászni, vagy abból inni sem lehet, mivel a szökőkutak és a medence vize nem ivóvíz.

Kutyát a kijelölt kutyafuttató területen kívül csak pórázon szabad sétáltatni, ahogy bárhol máshol is.

Az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. reméli, hogy mindenki megérti, ezek a szabályok közös értékeink megóvását szolgálják, de bármilyen észrevételt, javaslatot örömmel fogadnak az alábbi elérhetőségen.

A teljes házirend nyilvános, és itt olvasható: http://erzsebetter.hu/hazirend/

Levelek, panaszok ide írhatók:
info@erzsebetter.hu


Tisztelettel

Akvárium Klub

http://akvariumklub.hu
https://facebook.com/akvariumklub
https://www.facebook.com/VOLTBarBudapest

Jegyelővétel:
http://fesztivaljegy.hu
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés