bezár
 

irodalom

2014. 03. 18.
A Magnólia Kiadó gondozásában áprilisban új Nicci French kötet jelenik meg
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hamarosan újabb szenvedélyes történettel kényezteti női olvasóit a Magnólia Kiadó. Nicci French (a brit szerzőpáros) újabb története, a Legdrágább szerelmem olyan sikeres volt a hazájában, hogy filmet is forgattak belőle Joseph Fiennes, Natascha McElhone és Heather Graham főszereplésével.

prae.hu

Legdrágább szerelmem

Alice Loudon nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy egy szenvedélyes viszonyért feladja megszokott, biztonságos életét. Adam Tallis, a forróvérű és hősként ünnepelt hegymászó minden nő álma, ráadásul kalandjuk során Alice olyan dolgokat fedez fel önmagával kapcsolatban, melyekről korábban sejtelme sem volt. Csakhogy a vad vágyakhoz hasonlóan Adamnek is megvan a sötét oldala.

És ez a sötét oldal hamarosan már nemcsak Alice józan eszét fenyegeti, hanem az életét is.

Anglia legismertebb író házaspárjának bestsellere nemzetközi siker lett, most végre a hazai közönség is elolvashatja ezt a felejthetetlen és lebilincselően izgalmas regényt.


Nicci French

A Nicci French álnév egy brit újságíró-házaspárt (Nicci Gerrard és Sean French) takar, akik 1990-ben kötötték össze az életüket, és az elmúlt húsz évben számos lélektani krimit írtak.

A munkamódszerük igazán különleges: előre kitalálják a cselekményt, majd felosztják egymás közt a fejezeteket, s miután suffolki házuk két végpontjába elvonulva megírták őket, leellenőrzik egymás munkáját. Mára a zsáner egyik legnépszerűbb alkotóiként tartják őket számon Angliában, a Legdrágább szerelmem című regényükből Joseph Fiennes, Heather Graham és Natascha McElhone főszereplésével filmet forgattak (ennek címe: Magassági mámor), a Secret Smile-ból és A kételynél is erősebből pedig televíziós minisorozat készült.

A házaspárnak két gyereke van, a nevelésük mellett folyamatosan írnak. A legújabb kötetük Tuesday’s Gone címmel jelenik meg idén.


Szerző: Nicci French
Cím: Legdrágább szerelmem
Fordító: Lakatos Anna
Műfaj: lélektani krimi
Borítóár: 2980 Ft
ISBN: 978 615 5442 50 6
Terjedelem: 368 oldal
Kötés: puhakötés ragasztva
Megjelenés: 2014.04.15.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Bartók György szerzői estje a Fugában
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés