bezár
 

irodalom

2014. 02. 27.
Kreatív írás: Várják a jelentkezőket az intenzív májusi műhelymunkára
2014. május 16-17., ELTE Karrierközpont képzőterme, 1088 Bp., Múzeum krt. 4. A épület, -123 terem
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Verseket írsz? Novellákat? Dalszövegeket a zenekarodnak vagy a haveroknak? Szövegfoszlányaid vannak kis cetliken és szeretnéd egyben látni? Éppen életed regényére készülsz? Egyszóval kreatív vagy? Ha úgy érzed, igen, vár téged a kreatív írás műhely.

prae.hu

Az ELTE Karrierközpont most egy intenzív kreatív műhelymunkát kínál Neked, ha szeretnéd kipróbálni magad, szívesen kapnál visszajelzést a profiktól, és még néhány tippet, trükköt is ellesnél tőlük. 

A kreatív írás műhely 3 modulból áll:
prózaírás, versírás és dalszövegírás.

Oktatók:
Teslár Ákos író – prózaírás modul
Pál Dániel Levente költő – versírás modul
Hujber Szabolcs dalszövegíró (Péterfy Bori, Magashegyi Underground, Hó Márton, Odett) – dalszövegírás modul

A műhely dátumai:
2014. május 16. péntek 15.00-19.00 prózaírás
2014. május 17. szombat 09.00-13.00 versírás 
2014. május 17. szombat 14.00-18.00 dalszövegírás

A műhely helyszíne:
A foglalkozások az ELTE Karrierközpont képzőtermében (1088 Bp., Múzeum krt. 4. A épület, -123 terem) zajlanak.

A képzés elvégzéséről oklevelet állít ki az ELTE Karrierközpont. 

A műhely díja:
A képzés díja ELTE kedvezménnyel (ELTE hallgatói vagy dolgozói jogviszony, ELTE Plusz kedvezménykártya, Alumni kártya) 10.000 Ft. 
A kedvezményre nem jogosultak 15.000 Ft áron tudják igénybe venni a képzést.

A részvételi díjat a résztvevőknek átutalással vagy banki befizetéssel szükséges fizetni.

A képzés részvételének feltételeként a résztvevő az első képzési alkalomra hozza magával a kifizetés igazolását (internetes banki utalásról print screen; banki utalás vagy készpénzes befizetés esetén a bank által adott bizonylat).

A jelentkezés módja:
Jelentkezni az info@karrier.elte.hu címre küldött elektronikus levéllel lehet (tárgy: jelentkezés), mely tartalmazza a jelentkező szerződéskötéshez szükséges adatait és elérhetőségeit (név, születési hely, születési dátum, anyja neve, személyi igazolvány száma, cím, NEPTUN-kód (ha van), e-mail, mobilszám, ELTE hallgató-e (ha igen, akkor hol), kedvezményre jogosult-e). 
A további teendőkről a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatják az érdeklődőket (pl. képzési szerződés írása, átutalási számlaszám).

Jelentkezési határidő:
2014. május 11. (23:59).

A műhely létszámkorlátja:
A képzést min. 10, max. 15 jelentkező esetén tudják elindítani a meghirdetetett dátummal, a kezdő dátum is ennek függvénye (amennyiben nem gyűlik össze a szükséges létszám a képzés elindítására, a jelentkezők várólistára kerülnek). A létszám alakulásáról az ELTE Karrierközpont a jelentkezőket írásban tájékoztatja (a regisztráció során megadott e-mail címre küldött értesítés formájában), lemondás esetén az esetlegesen befizetett képzési díjat visszatéríti. 

Lemondás:
A jelentkezési határidő előtt, írásban (e-mail) történő visszamondás esetén a szervező az átutalt részvételi díjat visszautalja. A jelentkezési határidő lejártát követően, de a képzés tényleges megkezdése előtt történő, írásbeli lemondás esetén a szervező az átutalt részvételi díjat 5000 Ft kötbér levonásával visszautalja. A képzésről lemondás nélküli távolmaradás esetén nincs mód a képzés díját visszatéríteni.

A jelentkezésről, fizetési módokról az ELTE Karrierközpont ügyfélszolgálatain vagy az info@karrier.elte.hu elektronikus levélcímen lehet érdeklődni. Az ELTE Karrierközpont fenntartja a jogot az általa szervezett képzések időpontjának, helyszínének megváltoztatására és vállalja, hogy erről a résztvevőket írásban értesíti. 
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés