bezár
 

film

2014. 02. 25.
Apáink történetei – Elindult a Mozinet pályázata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Két nagy sikerű rendezés után Sarah Polley, a Váratlan utazás sztárja élete legnagyobb kihívása elé nézett: nyomozásba kezdett, hogy a férfi, aki felnevelte, valóban a vér szerinti apja-e. A kutatómunka Polley számára is meglepő és az egész életét megváltoztató eredménnyel zárult, amit aztán velünk is megosztott Apáim története című filmjében. A Mozinet most a magyar nézők történeteit keresi pályázatában!

prae.hu

A magyar mozikban február 27-én bemutatkozó alkotás különleges családi tabló, melyben Polley megkapó érzékenységgel, játékfilmes eszközökkel meséli el saját maga és családja fordulatokban gazdag életét.

Az Apáim története magyarországi forgalmazója, a Mozinet úgy hiszi, Sarah Polley esete nem egyedülálló – mindenkinek van egy különleges története az apjáról, nevelőapjáról. A most meghirdetett pályázatban szeretnék megismerni a magyarországi nézők apáikhoz fűződő élményeit: olyan írásokat várnak, melyek középpontjában az apa-gyerek kapcsolat áll. A beküldött pályaművek felkerülnek az apaimtortenete.cafeblog.hu oldalra,a  pályázat részletei is itt olvashatóak. A közönség által legjobbnak ítélt írásokat a Manna Szappan ajándékcsomagjaival és a Saxum Kiadó könyveivel jutalmazzák.



 
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés