bezár
 

zene

2014. 02. 12.
Farsangi buli az Irie Maffiával a Barba Negrában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Farsangi bulival búcsúztatja a telet február 21-én a budapesti Barba Negra Music Club. Az est főszereplője az Irie Maffia, de mások mellett fellép a világhírű orosz születésű Dj Vadim is.

prae.hu

A programban Dj Nara melegíti be a közönséget, majd az Akkezdet Phiai lép fel. Ezt követően zenél a reggae és a dancehall elemeit mindenféle mással keverő népszerű hazai csapat, az Irie Maffia, a sort pedig éjféltől a Ninja Tune kiadónál világhírűvé vált, orosz származású, Londonban élő, Berlin és New York között ingázó Dj Vadim szettje zárja - közölték a szervezők az MTI-vel.
    
Az Irie Maffia énekesnője, Sena második szólólemeze, a Lots of Trees, amely itthon tavaly tavasszal jelent meg, a francia SoulBeats Records gondozásában ezen a héten jött ki a német és a francia, valamint a Benelux-piacon. A kinti megjelenést kísérő promóciós turnén, Dj Vadim is fellépett.
    
"Vadimmal Pesten haverkodtunk össze, még tíz évvel ezelőtt, amikor a Mokka Cukában volt egy dj-estje, és előtte mi játszottunk a Gimmeshot Crew csapatával. Akkor egy-két számot rögzítettünk is" - mondta Sena korábban az MTI-nek. Dermot, azaz Élő Márton, az Irie Maffia vezetője, harsonása most arról számolt be, hogy Sena és Dj Vadim egy közös lemezt is tervez, az anyag már nagyjából összeállt hozzá az elmúlt években.
    
Az Irie Maffia márciusban már élő zenekarral megy külföldre, Franciaországban például Bordeaux-ban, Rennes-ben, Párizsban és La Rochelle-ben lesznek fellépések.
    
A 2005-ben alakult, és eddig három stúdióalbumot (Fel a kezekkel! - 2007, What's My Name?! - 2010, Nagyon jó lesz - 2013) megjelentetett zenekarban Sena és Dermot mellett Horváth Gáspár (Jumo Daddy) billentyűs hangszereken játszik, Meggyes Ádám trombitán, Baranyai Ákos (Future) szkreccsel, Busa István rappel, Dési Tamás dobol, Demeter Zoltán a basszusgitáros, Kéri András (Columbo) rappel és énekel, Oláh Antal ütőhangszereket szólaltat meg, Szekér Ádám gitározik, és állandó közreműködő a grenadai MC, Kemon.

 
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés