bezár
 

film

2014. 02. 03.
A zsarupárosról szóló akciófilm harmadik hete kasszasiker
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az amerikai nézők millióit a képernyő elé szögező Super Bowl, a profi amerikaifutball-liga nagydöntőjének hétvégéjén is a Ride Along című akciófilmre ültek be a legtöbben a moziba Észak-Amerikában.

prae.hu

A zsarufilm 12,3 millió dolláros (2,8 milliárd forintos) jegyeladással került az egymást követő harmadik hétvégén is a sikerlista csúcsára. Az Ice Cube és Kevin Hart főszereplésével forgatott produkció eddig összesen 93 millió dolláros (21,5 milliárd forintos) bevételre tett szert.

A hétvége két új bemutatója a The Awkward Moment és a Nyárutó volt. A főleg női nézőket vonzó filmek debütálása jócskán elmaradt a várakozásoktól, előbbi 9 millió dollárt (2 milliárd forintot), utóbbi 5,3 millió dollárt (1,2 milliárd forintot) keresett a mozipénztáraknál.

Az észak-amerikai mozik bevételi toplistáján tavaly csak három filmnek sikerült háromszor egymás után az élre kerülni: A komornyik, a Gravitáció és A hobbit - Smaug pusztasága című produkcióknak. De ezek egyike sem az év első negyedében mutatkozott be a filmvásznon - emlékeztetett a Variety.com című filmes portál.
http://variety.com/2014/film/box-office/box-office-ride-along-scores-rare-third-straight-win-with-12-3-mil-1201082795/#

 
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés