bezár
 

film

2014. 01. 13.
Április 7-én indul a Trónok harca negyedik évada az HBO-n
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már nem kell sokat várniuk a Trónok harca rajongóknak a negyedik évadra: április 7-én, az amerikai premier másnapján már a magyar HBO-n is látható lesz a világ egyik legnépszerűbb sorozatának évadpremierje.

prae.hu

Az amerikai HBO január 10-én jelentette be, hogy a Trónok harca IV. évada április 6-án indul az amerikai HBO-n. 

A George R.R. Martin regényfolyamából készült fantasy sorozat negyedik évadában, melyre közel egy éve várnak a nézők, elkezdődik a Falnál régóta esedékes ütközet a vadak és az Éjjeli Őrség tagjai között, Daenerys tovább folytatja a hódítást a Rabszolga-öbölben, míg Tyrionnal egyelőre nem felfedett okok miatt bilincsbe verve találkozunk. De egy fantasztikus párbajjelenetnek is szemtanúi lehetünk majd a Hegy es a dorne-i harcos, Oberyn Martell között, és úgy tűnik, egy rejtélyes s! ereg is harcba indul északon.

A negyedik évad hivatalos előzetesét az idei év legígéretesebb HBO-s szériájának tartott A törvény nevében (True Detective) amerikai debütálása előtt vetítették le az USA-ban január 12-én, és a magyar rajongóknak sem kell sokat várni, hogy végre a saját szemükkel láthassák, mi mindent tartogat a folytatás.

A hivatalos trailer magyar változatát január 13-án hétfőn, néhány perccel 22:00 óra előtt nézhetik meg a magyar HBO nézői, A törvény nevében első epizódja előtt. Ezt követően az HBO Magyarország és a sorozat hazai Facebook oldalára is felkerül.

Forrás: HBO
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Luca Guadagnino: Challengers
Dev Patel: A Majomember
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés