bezár
 

zene

2014. 01. 12.
Februárban Becherovka Kocsonya Farsang lesz Miskolcon
2014. február 20-23., Miskolc
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. Programkínálatában több tucatnyi ingyenes koncert, számos gyermek- és családi program található – négy színpadon, a karneváli hangulatot megidézve.

prae.hu

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang fővédnöke dr. Fazekas Sándor Földművelésügyi- és Vidékfejlesztési miniszter, városi védnöke pedig dr. Kriza Àkos, Miskolc város polgármestere.

A rendezvény szervezését, lebonyolítását az idei évtől Miskolc Megye-jogú Város vette át, ezzel a feladattal a CINE-MIS Nonprofit Kft.-t bízta meg.

A rendezvény február 20-án 15 órakor nyitja kapuit és 23-án 18 óráig tart nyitva, eseményei a miskolci Villanyrendőrtől (Kazinczy utca) a Szent István térig tartanak a főutcán, valamint a kapcsolódó területeken. Négy színpad kerül felállításra, melyeken már napközben megkezdődnek a programok, és késő estig (22 óra, szombaton 24 óra) tartanak. A színpadokon a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói lépnek majd fel. Néhány név ízelítőül: Charlie, Belga, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Paddy and the Rats, Csepregi Éva, Balázs Pali, Bon-Bon, Desperado, Péterffy Bori, Kiscsillag.

A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozás lehetőségét. 

További információk:
https://www.facebook.com/miskolcikocsonyafarsang 
http://www.miskolcikocsonyafarsang.hu/ 
http://www.kocsonyafeszt.hu/ 
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés