bezár
 

film

2014. 01. 10.
Hrabal Habbal finálé, spot- és plakátverseny kiírás – A BuSho legfrissebb hírei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2013. december 31-én lezárult a nevezés a BuSho által meghirdetett Hrabal Habbal rövidfilm pályázatra. Idén is kiírta a fesztivál a spot- és plakátversenyét, ezúttal kettő témában is lehet pályázni.

prae.hu

A tavalyi év utolsó napján lejárt a Hrabal Habbal elnevezésű rövidfilm felhívás beküldési határideje, és örömmel konstatálták a szervezők, hogy amint az a listán látható, összesen 30 nevezés érkezett. Minden kategóriában (fikció, animáció, kísérleti, dokumentum és zenei klip), a világ minden tájáról érkeztek nevezések, ezért minden bizonnyal komoly fejtörést okoz majd a nemzetközi zsűrinek kiválasztani a díjazottakat. Az 1000 euro fődíj mellett további értékes nyeremények kerülnek majd kiosztásra, az előzmények alapján bizonyosan roppant izgalmas díjkiosztó gálán márciusban, ahol a filmbemutatók mellett további érdekes programok várják majd a közönséget.

A tavalyi nagy siker után ismét spot- és plakátversenyt hirdet a fesztivál, melynek során a Még élünk/Still alive valamint a Győzelem/Victory tematikákban várnak 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket, valamint plakátokat. Mindenki nevezhet ismét kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül, a kiírók kíváncsiak a véleményekre a világ minden szegletéből.

Az első 3 helyezett valamennyi kategóriában a 8. GomBuSho egy hetes összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhet, és természetesen az összes beküldött alkotást levetítik és kiállítják a 10. BuSho Fesztiválon.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés