bezár
 

film

2014. 01. 03.
Coming out: túl a 100 000. nézőn
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újra egy magyar sikerfilm a hazai mozikban: Orosz Dénes romantikus vígjátéka december 5-e óta látható, és már az első hétvégén beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

prae.hu

A Csányi Sándor, Tompos Kátya és Karalyos Gábor főszereplésével készült vígjáték 56 moziban indult országszerte. A bemutatót követő első hétvégén rekord számú, a premier előtti vetítésekkel együtt közel 24.000 nézőt vonzott, december 15-ig pedig több mint ötvenezren nézték meg országszerte a multiplexekben és artmozikban.

A nézettségi adatok alapján bátran kijelenthető, hogy a Coming out népszerűsége az ünnepek alatt is töretlen maradt. A bemutató óta eltelt 1 hónapban 100 000-en voltak rá kíváncsiak, magyar alkotás esetében erre évek óta nem volt példa.

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült és Kálomista Gábor producer nevéhez fűződő Coming out a Megafilm gyártásában készült, hazai forgalmazója a Hungaricom.

(Forrás: sajtóinformáció.)
 

Kapcsolódó cikkek


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Alex Garland: Polgárháború
Csáki László: Kék Pelikan

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Platon Karataev: Napkötöző
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés