bezár
 

film

2013. 12. 21.
Az ember tragédiája februártól elérhető a világ legnagyobb online szolgáltatóinál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az ember tragédiája folytatja nemzetközi karrierjét: számos fesztiválvetítést követően Jankovics Marcell nagyszabású animációs filmje 2014. február 3-tól csaknem az egész világon megtekinthető lesz az iTunes-on és 11 európai online platformon.

prae.hu

Az ember tragédiája az elmúlt két évben már bejárta a világot: vetítették Bulgáriában, Csehországban, Franciaországban, Lengyelországban, Litvániában, Nagy-Britanniában, Norvégiában, Oroszországban, Örményországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Ukrajnában, Portugáliában, illetve a tengerentúlon Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban és Peruban.

Az eddigi sikertörténet most folytatódik, a szélesebb közönség számára is elérhetővé válik a film. Jankovics Marcell alkotása 2014. február 3-án kerül fel az iTunes és 11 európai szolgáltató kínálatába, ahol angol, francia, orosz, spanyol, lengyel és kínai felirattal egyaránt megtekinthető lesz, csaknem az egész világon. A The New York Times által is dícsért alkotáshoz új, nemzetközi előzetes is készült.


Az ember tragédiája hazánkban megvásárolható dvd-n (dísztokos és hagyományos kivitel), illetve blu-rayen (dísztokos kivitel) a Mozinet Kft. forgalmazásában.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés