bezár
 

art&design

2013. 12. 08.
Karácsonyi dedikálásokat és programokat szervez a Kossuth Kiadó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dedikálásokkal, a könyvekhez kapcsolódó beszélgetésekkel, kóstolókkal, karácsonyi kézműves programokkal és zenei koncertekkel várja az érdeklődőket a Kossuth Kiadó Ajándék ez a nap elnevezésű programja keretében a fővárosi Örkény István Könyvesbolt és az Anno Mesebolt december 14-én.

prae.hu

Az Örkény István Könyvesboltban mások mellett Müller Péter dedikálja Férfiélet, női sors című könyvét, Kalmár Tibor A humor háza című könyvével, Valachi Anna "A nő számomra rejtély" - József Attila asszonyai című könyvével várja az érdeklődőket. Veiszer Alinda a Bridge generáció című könyvet dedikálja.

Nevető magyar irodalom címmel társasjátékot lehet játszani az egykor divatos irodalmi kabarék hangulatában, hangos illusztrációkkal, beszélgetéssel és könyvnyereménnyel Reményi József Tamás vezetésével.

Délután a Muzsikás együttes ad koncertet, és bemutatják a Muzsikás 40 című könyvet is, amelyet Jávorszky Béla és az együttes tagjai dedikálnak.

Varga Gábor Reform desszertek című új könyvének dedikálása alatt a látogatók megkóstolhatják a mestercukrász reformédességeit is.

Az Anno Meseboltban a karácsonyi kézműves programok mellett közös mesélésre, felolvasásra, Kertész Edina, Tamás Zsuzsa és Radnóti Blanka dedikálásra is várja a családokat.

Este Radnóti Blanka és Simonyi Cecília képeiből nyílik kiállítás.

A részletes program megtekinthető a kiadó honlapján (www.kossuth.hu).
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Keresztes Zoltán privát ikonjai mellé
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés