bezár
 

zene

2013. 11. 21.
A Nine Inch Nails Budapesten
A Nine Inch Nails bejelentette 2014-es európai koncerthelyszíneit: a banda Budapesten is látható lesz június 19-én
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Nine Inch Nails bejelentette 2014-es turnéjának részleteit. A koncertkörútnak Budapest is része, a csapat harmadik magyar fellépésére 2014. június 19-én kerül sor a BudapestArénában! A turné az óriási népszerűségnek örvendő új album, a Hesitation Marks megjelenését követi.

prae.hu

A budapesti koncertre belépők november 26-án 10 órától kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül. Előzetes jegyvásárlásra a regisztrált rajongói klubtagoknak már most lehetőségük van, egészen november 26-án reggel 9 óráig a tour.nin.com oldalon keresztül. A klubtagság ingyenes.
 
A Trent Reznor által alapított csapat nemrég jelentette meg öt évnyi kihagyás után új lemezét, a Hesitation Marks című anyagot, amelyet a Spin "Reznor legfontosabb művészi kinyilatkozásának " nevezett, a Rolling Stone magazin pedig "az egyik legjobb Trent Reznor alkotás"-ként definiálta kritikájában.
  
A Nine Inch Nails híres arról, hogy a világ legjobb élő koncertjeit képesek produkálni, jelentős részük volt az ipari zene előremozdulásában és erősen befolyásolták az elektronikus zene fejlődését. Lemezeik - Pretty Hate Machine (1989), Broken (1992), The Downward Spiral (1994) valamint a With Teeth (2005) - forradalmasították a digitális hangfelvételeket is.

Több mint 30 millió albumot adtak el, olyan emlékezetes slágerlistavezető dalokat produkálva, mint a The Hand That Feeds, az Only, az Every Day Is Exactly The Same és a Survivalism. A filmzenék területén is sikerült maradandót alkotnia Trent Reznornak, Atticus Ross szerzőtársával együtt Oscar-díjat is nyertek, s olyan mozisikerekhez járultak hozzá, mint a The Social Network és a Tetovált lány. A Nine Inch Nails részletesebb története a http://thehistory.nin.com/ oldalon található.
 
WWW.NIN.COM
https://www.facebook.com/ninofficial
https://twitter.com/nineinchnails
 
További részletek a budapesti koncert kapcsán:

www.livenation.hu
www.ticketpro.h
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés