bezár
 

zene

2008. 11. 12.
Abba-show a Budapest Sportarénában februárban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Abba - The show című produkciót jövőre, február 11-én mutatják be a Papp László Budapest Sportarénában. A legnagyobb Abba-shownak tartott produkció 2009-es világkörüli turnéja során érinti Magyarországot, a műsorban szerepel az eredeti svéd együttesből Benny Andersson is.

prae.hu

- Ez a program a legjobb ABBA-műsor az ABBA feloszlása óta, igazi ABBA-élmény - idézi a budapesti bemutatót szervező Showtime Budapest a hivatalos nemzetközi Abba Fan Club véleményét. 

A jövő évi ABBA - The Show-t a Mamma Mia, az idei év nagy filmsikere után mutatják be a legnagyobb európai arénákban, köztük a zürichi Hallenstadionban, a müncheni Olimpiahalléban, a berlini O2 arénában és a londoni Wembleyben. 

Az ABBA - The Show követi a hetvenes évek sikercsapatának történetét a csúcsig, az együttes legnagyobb slágereit gyűjti csokorba a kétórás műsorban. Elhangzik többek között a Waterloo, az SOS, a Mamma Mia, a Dancing Queen, a Money, Money, Money és a Knowing Me, Knowing You is.

A produkció eddig hatalmas sikert aratott többek között Indiában, Spanyolországban, Amerikában is, a tengerentúlon a csúcspont a Hollywood Bowl-i teltházas előadás volt. 

Az ABBA lemezeiből a mai napig évente kétmillió fogy, az együttes élő produkcióit pedig 1969 és 1981 között több mint egymillió ember láthatta. 

A produkció stábja hatkamionnyi felszereléssel és 50 fős személyzettel kel útra.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Renaud-Delage: Gru 4
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés