bezár
 

film

2013. 10. 01.
Közeledik a 8. LIFT Fesztivál
2013. október 11-13., Művelődési Szint, 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy zöld ajtó MÜSZI logóval, csöngess, ha nincs nyitva az ajtó!)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Leszbikus Identitások Fesztiválja idén már 8. alkalommal jelentkezik, ezúttal is színes programkínálattal, filmekkel, workshopokkal, kiállítással, játékkal, koncerttel, bulival. A műhelyek és beszélgetések témái között megtalálható az időskor, a szexualitás, az identitás és identitáspolitika, lesz irodalom, kreatív kézimunka, és jönnek neves szlovén, szerb és lengyel vendégek.

prae.hu

A fesztivál szlogenje idén „A nyolcadik utas a babám”, utalva az 1979-ben bemutatott horrorfilmre (amely az egyik első olyan alkotás volt a filmtörténetben, ahol nő játszotta az akcióhős szerepét). Ehhez, vagyis a science fiction, a fantasy, az utópiák, a thrillerek világához illeszkedtek a Labrisz Leszbikus Egyesület idei irodalmi és képzőművészeti pályázatai, illetve trailerük tematikája is.

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/TJGcuZbWvN8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Idén is várnak mindenkit a LIFT-en, amely szokásosan békés lesz és erőszakmentes, ugyanakkor a címéhez méltón izgalmas és felkavaró. 

A részletes program letölthető:

http://www.labrisz.hu/files/upload/cikk/2013-09/viii_lift_programf_zet_18247.pdf

Forrás:
http://www.labrisz.hu/hamarosan-itt-a-8-lift-fesztiv-l-a-programf-zetet-innen-let-ltheted


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 14. Frankofón Filmnapokról
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés