bezár
 

irodalom

2013. 08. 25.
Szeptember 24-ig lehet jelentkezni a Magyar Írószövetség Íróiskolájába
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Aki szeretné íráskészségét fejleszteni vagy szeretne sokszínű képet kapni a XX. századi magyar irodalomról, elsajátítani az irodalmi hivatás szakmai fogásait, jelentkezhet a Magyar Írószövetség Íróiskolájába. Szeptembertől indulnak az új kurzusok.

prae.hu

Az akkreditált képzés két éves. A szemináriumvezető tanárok, mások mellett Mezey Katalin és Szentmártoni János, nem csupán oktatnak, hanem segítenek a tájékozódásban, a szakmai kapcsolatépítésben, a legjobb írások publikálásában is. Kortárs költők, írók tartanak rendhagyó előadásokat klasszikus nagyjainkról és a társművészetek területére is kitekintenek a kurzusokon.

Az Íróiskola meghívott előadói többek közt Bereményi Géza, Czigány György, Csender Levente, Ferdinandy György, Iancu Laura, Illyés Mária, Jókai Anna, Kányádi Sándor, Kiss Benedek, Lackfi János, Oláh János.

Félévente a Magyar Írószövetség lehetőséget biztosít arra, hogy a diákok egy irodalmi est keretében közönség előtt is bemutatkozhassanak.

A részletekről szeptembertől a www.iroiskola.hu weboldalon tájékozódhatnak, illetve a iroiskola@iroszovetseg e-mail-címen érdeklődhetnek.

Forrás: http://www.iroszovetseg.hu/iroiskola/

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés