bezár
 

art&design

2013. 08. 17.
Elindult a Víz és Jövő fotópályázat
A pályázatok leadásának határideje: 2013. augusztus 31.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult a Magyar Fotográfusok Háza és az Indafotó együttműködésében szervezett Víz és Jövő című fotópályázat. A Vízügyi Együttműködés Nemzetközi Éve és a 2013. október 8. és 11. között megrendezésre kerülő Budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából rendezett fotópályázatra már folyamatosan érkeznek a pályaművek.

prae.hu

A pályázat lehetőséget kíván nyújtani mindazoknak, akik fontosnak tartják, hogy a vízről gondolkodjanak és a Víz és Jövő kapcsolatrendszerét megörökítsék. A szervezők olyan fotókat várnak, amelyek konkrét képekkel mutatják be a víz fogalmát, de olyanokat is, amelyek általános jellegzetességekre építkezve jelenítik meg magát a vizet és annak sajátosságait. Inspirálódni e honlapról, a Budapesti Víz Világtalálkozó honlapjáról lehet.

A pályázat hatalmas teret hagy a kreativitásnak, formai és technikai részletei műfaji megkötések nélkül szabadon értelmezhetőek. Minden pályázótól egyedi, 2000 után készített, legfeljebb 3 db különálló képet várnak. A pályázaton részt vehet saját alkotásával minden magyar, vagy Magyarországon élő, külföldi állampolgár is. A műveket Indapass regisztrációt követően az Indafotón a Víz és Jövő gyűjteménybe kell elhelyezni. A pályázatok leadásának határideje 2013. augusztus 31., 24:00.

További információ, a teljes pályázati kiírás, tematika és a nyeremények részletesen a Magyar Fotográfusok Háza blogján olvasható, a technikai részletek pedig az Indafotó blogján találhatóak.

Forrás:
http://www.budapestwatersummit.hu/inspiraciok/fotopalyazat/

Inspiráció:
http://www.budapestwatersummit.hu/

Részletek:
http://maimanohaz.blog.hu/2013/08/02/viz_es_jovo_fotopalyazat
http://indafoto.blog.hu/2013/08/05/viz_es_jovo_fotopalyazat_technikai_informaciok





nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az acb Galéria Redők című tárlatáról
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés