bezár
 

zene

2013. 08. 06.
Borpikniket rendeznek a hétvégén Paloznakon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Borpikniket rendeznek pénteken és szombaton Paloznakon, az eseményen Fábián Juli, Judie Jay, valamint Snétberger Ferenc és tanítványai is fellépnek.

prae.hu

A szervezők tájékoztatása szerint a paloznaki tájházban tartott rendezvény első napjának főszereplői a zenei tehetségközpont hallgatói lesznek Snétberger Ferenccel.

A közönség augusztus 9-én este élvezheti a világhírű gitárművész virtuóz játékát. A helyszínen megvásárolt támogatói jegyekből befolyó összeget a szervezők a tehetségközpontnak szánják.
   
A fesztivál második napján a kortárs könnyűzene két meghatározó énekesnőjének koncertje szerepel a programban: Judie Jay elsősorban az elektronikus zenei világból ismert előadó, ezúttal a közelmúltban alakult dzsesszkvartettjével látogat el Paloznakra. A dzsessz és pop műfajában egyaránt otthonosan mozgó énekesnő, az elektronikus dzsessz egyik legismertebb hazai előadója, Fábián Juli augusztus 10-én Palásti Kovács Zoltánnal, vagyis Zoohackerrel lép fel - írták az MTI-hez eljuttatott közleményben.
   
Esténként a paraszti építészet évszázados emlékeinek - a helyszínre látogató gyerekek által kreált formákat is felhasználó - kortárs képzőművészeti csoport fényfestése ad új jelentést. Szombaton a gyereksátorban izgalmas foglalkozások várják a kisebbeket.
A fesztivál alatt a helyben termelt borok széles választékához a hely hangulatához illeszkedő ételeket szolgálnak fel.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés