bezár
 

zene

2013. 08. 02.
Sziget - A családokat is várják a fesztiválra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A kisgyermekes családok, valamint a mozgáskorlátozottak fogadására alkalmas kemping is várja a látogatókat az idei Sziget Fesztiválon.

prae.hu

Az augusztus 5-től 12-ig tartó rendezvényen a családi kemping mellett a Sziget egy másik területén Ability kemping, továbbá Karaván kemping, VIP kemping és a Sziget Home is várja a látogatókat - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A gyerekkel érkezők számára mintegy ötven-hatvan család fogadására alkalmas, elkülönített kempingben több nyelven beszélő animátorok állnak szolgálatban napi 24 órában. A 10 év alatti csemetéket játszóház várja, a"szundi motelben" pedig délutáni és esti pihenésre vonulhatnak vissza a legkisebbek. A kempingben pelenkázó, valamint folyamatosan takarított tusolók és vécék is megtalálhatóak.

Új szolgáltatás az idén a Sziget Home, ahol faházakat, vagy lakókocsikat bérelhetnek a látogatók. A Hello Wood dizájnerei által tervezett faházak egyenként négy személy számára nyújtanak szálláslehetőséget, míg a lakókocsikban hárman lakhatnak.

A Karaván kempingben a lakókocsival érkezők vásárolhatnak maguknak helyet. Továbbra is lesz VIP kemping, az őrzött területen csomag-, és értékmegőrző, wifi, büfé, fedett társalgó található, állandó őrzéssel, takarítással. A VIP kemping a Szigeten lévő strand-medence szomszédságában épül fel, amelyet csak a kemping lakói használhatnak.

A mozgáskorlátozott fesztivál-látogatók számára az Ability Park - azaz a fogyatékkal élő emberek élethelyzeteit bemutató interaktív élménypark - közelében akadálymentesített kempinget állítanak fel speciális zuhanyzókkal és vécékkel.

A Sziget az idén csatlakozott az Egyesült Királyságból indult nemzetközi Love Your Tent mozgalomhoz, amelynek célja a sátrak gyűjtése és újrahasznosítása.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés