bezár
 

színház

2013. 07. 26.
Balatonfüredre költözött tíz napra a Dumaszínház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mától tíz napig szórakoztatják a Dumaszínház humoristái a balatonfüredi SunCityben felállított ezer fős sátorban a közönséget. Idén először a Beugró csapata is csatlakozik a humoristákhoz.

Szkéné színház

A Dumaszínház tagjai és vendégeik nemcsak közös és önálló esteken, hanem zenélve és énekelve is kedvében akarnak járni a humorra éhes közönségnek: Dallal a falnak - zene teneked címmel Hadházi László és Bruti (Tóth Imre) a Pardon zenekar közreműködésével például zenés stand-uppot ad elő, Illés Ferenc, Kovács András Péter és Janklovics Péter pedig Dumaszvingház elnevezéssel improvizatív, dzsesszes, szöveges előadásra készül - közölték a szervezők az MTI-vel.
   
A DumaImpróban a Dumaszínház előadói vendégművészekkel együtt az estet megelőző egy-két nap híreire rögtönöznek, s most először a Beugró csapata is csatlakozik a humoristákhoz: Debreczeny Csaba és Pokorny Lia Hadházi Lászlóval, Janklovics Péterrel és Mogács Dániellel vív "párbajt" a Dumaszínház vs. Beugró elnevezésű produkcióban.
   
Idén is a DumaFüreden rögzíti nyári műsorát a Rádiókabaré Bruti, Dombóvári István, Hadházi László, Janklovics Péter, Szobácsi Gergő és a Szomszédnéni Produkció részvételével.
   
Augusztus 3-án Badár Sándor és a L'art pour L'art önálló műsort ad.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés