bezár
 

irodalom

2013. 07. 05.
A 15 éves FISZ idén is megrendezi nyári táborát
2013. július 24-28., Visegrád
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2013. július 24. és 28. között a Fiatal Írók Szövetsége második alkalommal rendezi meg nyári táborát a fiatal irodalom kárpát-medencei találkozójaként. A tavalyihoz hasonlóan ebben az évben is Visegrádon találkozhatnak az érdeklődők ezúttal Barnás Ferenccel, Térey Jánossal, Oravecz Imrével, Bartis Attilával és Kovács András Ferenccel, akik a műhelymunkák után tartanak felolvasásokat, beszélgetéseket a táborlakóknak.

prae.hu

A tábori struktúra szerint napközben több, kisebb csoportban műhelymunka zajlik: ebben az évben a kritika műhelyért Szilágyi Zsófia, a prózáért Hermann Zoltán és Csepregi János, míg a líráért Sirokai Mátyás, Győrffy Ákos és Bajtai András felel. A műhelymunkák és az esti nagybeszélgetések után a kortárs irodalmi élet legfontosabb kiadói és (online) folyóiratai mutatkoznak be, köztük a Magvető, az Európa, a Scolar, a Kalligram, a Bárka, a Látó, a litera.hu és a prae.hu.

A tábor – szinte már hagyományos módon – ezúttal is Kritikustusával indul, melyen FISZ-szerzők legfrissebb köteteiről lesz szó. A táborban performanszt mutat be a Kompánia Színházi Társulat.

Jelentkezési lap és további információ letölthető a fiatalirok.blog.hu oldalról vagy a FISZ Facebook-oldaláról.




nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Horváth Iván (1948-2024)
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés