bezár
 

zene

2013. 06. 25.
Hazai és külföldi sztárokkal startol a Petőfi Rendezvényközpont
Indul a nyár Budapest régi-új parti helyszínén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Változatos zenei kínálattal, nagyszabású koncertekkel és sztárfellépőkkel kezdi új szezonját a megújult Petőfi Rendezvényközpont, ahol többek között Gáspár Laci, Majka és Curtis, Kállay-Saunders András, Tóth Gabi adják meg a nyárhoz az alap hangulatot. Az egykori PeCsa új köntösben, Budapest legnagyobb szabadtéri chill teraszával várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat, akik hamarosan részt vehetnek az ország első vodkafesztiválján is.

prae.hu

Június 28-án, pénteken új időszámítás kezdődik a legendás ifjúsági szórakozóhely életében: Kasza Tibi, Tóth Gabi, Kállay-Saunders András valamint a Fever zenekar, majd szombaton Majka és Curtis, Gáspár Laci illetve Cserpes Laura koncertjével indul a nyári szezon a Petőfi Rendezvényközpont szabadtéri helyszínén, a Petőfi Kertben. A fedett Csarnokban pedig fergeteges bulit adnak péntek este az elektronikus zene sztárjai: a Muzzaik, Andro és a világhírű DJ, ZEDD.

Sztárok asztalokat festenek

A Petőfi Rendezvényközpont rekonstrukciójára eddig közel 100 millió forintot fordítottak – többek között felújították a szabadtéri színpadot, és egyúttal a Kertet az ország legnagyobb chill teraszává alakították, ahol egyidejűleg 4500 vendég szórakozhat. A megújulást jól tükrözi az új logó is, amely a Petőfi Rendezvényközpont hármas egységét hangsúlyozza: Csarnok, Cafe, Kert. "A popzenétől kezdve a musical-en, a rock-on, a hip-hop-on át az elektronikus zenéig mindenfajta stílus előtt kitárjuk kapuinkat, és ezt jól mutatja a változatos programkínálatunk, valamint a fellépők, akik tiszteletüket teszik színpadunkon az elkövetkező hónapokban" – mondta el a Petőfi Rendezvényközpont sajtótájékoztatóján Kereki Piroska, a komplexum szóvivője.

Kert

Július 5-én a Petőfi Kertben ad a friss Comet-díjas Children of Distance és Fluor Tomi. Július 25-én egyenesen Los Angelesből érkezik a Petőfi Kert szyínpadára az amerikai rapper, Kid Ink, akinek a klipjeit eddig 60 millióan látták a YouTube-on. És egy igazi gasztrocsemege: augusztus 23-24-én megrendezik Magyarország első többnapos vodkafesztiválját.

A programok itt még nem érnek véget – hamarsan újabb fellépők nevével gazdagodik a Rendezvényközpont kínálata.

Sztárok tenyérnyomata
 
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés