bezár
 

zene

2013. 06. 25.
Szent László-napok Kőbányán
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Koncertek, gyerekprogramok és buszos városnézés is várja az érdeklődőket a csütörtöktől vasárnapig tartó Szent László-napokon Kőbányán.

prae.hu

Az ingyenes programokat a Szent László téren és a Szent László-plébániatemplom kertjében tartják péntektől: az eseményen fellép mások mellett Deák Bill Gyula, a Takáts Tamás Big Blues Band, Balázs Fecó, Illényi Katica, Laár András, a Dévai Duó és az Acoustic Light Blue - közölte a szervező Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ az MTI-vel.
   
Szombaton és vasárnap buszos városnézésen vehetnek részt az érdeklődők, valamint megtekinthetik a Conti kápolnát, a Szent László plébániát és a Helytörténeti Gyűjteményt.

A kőbányai pincerendszer látogatása előzetes regisztrációhoz között, jelentkezni a pince@kvzrt.hue-mail címen lehet. A programok között az Új-lenyomatok című kiállítás, sakkverseny és Gerlóczy Károly emléktáblájának avatása is szerepel. 
   
A gyerekeket a hétvégén egyebek mellett bábműsor, a 100 Folk Celsius koncertje, színházi előadások, népi játékok és kézműves foglalkozások szórakoztatják, emellett kisvonaton utazhatják be a kerületet.
    
A Szent László-napok csütörtökön díszpolgári címek és kerületi kitüntetések átadásával kezdődik az ünnepi képviselőtestületi ülésen a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák

Más művészeti ágakról

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés