bezár
 

art&design

2013. 06. 24.
Kommunikációs ügynökség határozott kulturális profillal
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új arculattal és kibővült szolgáltatásokkal köszöntötte a nyarat a 2011 őszén alakult PR- és kommunikációs ügynökég, a Mitte Communications. A cég Trend&Culture név alá tartozó szolgáltatásai a kulturális szektor szervezeteit célozzák meg.

prae.hu

A cég a Trend&Culture név alatt olyan szolgáltatásokat kínál a kulturális szervezeteknek, amelyek segítik a brandhez kapcsolódó kommunikációt és erősítik a márkák piaci jelenlétét.

A menedzsmentben olyan elismert szakembereket találunk, mint a fotóművész és kreatív szakember, Misetics Mátyás illetve Batta Barnabás, a Sonntag Media alapítója, trendkutató és kommunikációs szakember.
Mitte Trend&Culture"A Mitte Trend&Culture szemlélete ott kapcsolódik be a kommunikációs folyamatba, ahol a piaci fókusz találkozik a trendérzékenységgel és a kulturális értékekkel; vagyis innovatív PR és vizuális kommunikációs eszközökre van szükség ahhoz, hogy értékhű vizuális világot hozzunk létre, amely hitelesíti a márkakommunikációt." – tette hozzá Misetics Mátyás, kreatív igazgató.

"A piaci versenyben sokszor háttérbe szorulnak a kiemelkedő kulturális kezdeményezések. Fontosnak tartjuk, hogy a gazdasági terület mellett a kulturális szektorban is segítsük a márkák hatékonyabb érvényesülését. Ehhez sokszor összekapcsoljuk értékteremtő projektek mentén a két területet úgy, hogy mindkét fél a legtöbbet profitálhassa az együttműködésből – mind financiális, mind a médialefedettség tekintetében" – mondta Batta Barnabás, az ügynökség stratégiai igazgatója.

A cég repertoárjában a PR- és arculati kommunikációs feladatoktól kezdve a rendezvényszervezésen, stylist tanácsadáson, illetve látványtervezésen keresztül egészen a hang- és világítástechnikai megoldásokig minden megtalálható. A hivatalos honlapon megjelenő referenciák közt olyan projekteket találunk, mint a Margitszigeten nyitott Pop-Up bár, a WNDRLND, az elismert fashion designer, Dora Abodi illetve Magyarország egyik legnagyobb koncertzenekara, az Irie Maffia.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
(Súlyosan elfogult vélemény)
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés