bezár
 

art&design

2013. 06. 22.
Ma van a Gombold újra! Közép-Európa divattervezői pályázat döntője
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nagyszabású divatshow keretében zárul ma este a Design Terminál harmadik alkalommal meghirdetett öltözéktervezési pályázata, amely idén a Gombold újra! Közép-Európa címet kapta.

prae.hu

A Central European Fashion Days elnevezésű eseményt eredetileg június 8-án akarták megrendezni, ám a rendkívüli árvízhelyzetre való tekintettel a szervezők a későbbi időpont mellett döntöttek.

Az idén Közép-Európa témájára épülő Gombold újra! pályázat záróeseményeként meghirdetett Central European Fashion Days az eredeti programmal várja az érdeklődőket. Az esemény magába foglalja az ünnepélyes díjátadót, a régió legjobb divattervezőinek bemutatóját, a magyar tervezők vásárát, valamint egy szakmai konferenciát a divat és az üzlet kapcsolatáról.

A Design Terminál és stratégiai partnere, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, az esemény teljes hossza alatt gyűjtést rendez az árvízkárosultak javára.

A Millenáris B csarnokába meghirdetett rendezvény házigazdái Bényi Ildikó és Harsányi Levente. Az esemény fővédnöke Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
Az acb Galéria Redők című tárlatáról
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés