bezár
 

film

2013. 06. 11.
Trónok harcával ünnepel a PASO
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az idén 10 éves Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) nemrég fejezte be legújabb kislemezét, melyen a Trónok harca című népszerű kalandsorozat főcímzenéjét feldolgozó felvétel is megtalálható.

prae.hu

A ska műfajban szokásosnak számító filmzene-feldolgozáshoz videoklip is készült, melyet amerikai szuperprodukciók által is használt jelmezekkel és kellékekkel a fóti díszletvárosban vettek fel a srácok.

Ipacs Gergő, a klip rendezőjének elmondása szerint a professzionális helyszín és jelmezek segítették a zenekartagokat abban, hogy beleéljék magukat szerepükbe. KRSa, a PASO frontembere és a klip főszereplője ezt megerősítve hozzáfűzte, hogy a forgatás alatt úgy érezte magát, mintha visszarepült volna az 1500-as évekbe.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/3Ei_36wQjaQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés