bezár
 

film

2013. 06. 05.
Több, mint 1000 nevezés a CineFestre
Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, 2013. szeptember 12-22.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Több mint ezer művet neveztek idén a Jameson CineFestre, ilyen nagy számban még soha nem érkeztek filmek a Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválra. Az előzsűrik elkezdték a munkát. Nem lesz könnyű dolguk: összesen mintegy 60 animációs, kisjáték- és dokumentumfilm szerepel majd a programban. A versenybe került alkotások listáját a fesztivál szervezői augusztus közepén hozzák nyilvánosságra.

prae.hu

A nemrég véget ért Cannes-i Fesztivál sztárfilmjei közül néhányat Magyarországon először, exkluzív vetítések keretében szintén itt láthat majd a hazai közönség - a nagyjátékfilmes versenyprogramot Csákvári Géza művészeti igazgató válogatja.

A Magyarország legnagyobb és legjobb filmes rendezvényeként számon tartott Jameson CineFest idén ünnepli a 10. születésnapját: a jubiláló rendezvény egy nappal hosszabb lesz a tavalyinál, még több program, még több film, filmtörténeti vetítések és konferenciák, sztárok és koncertek várják szeptember 12. és 22. között az érdeklődőket.

JAMESON CINEFEST - MISKOLCI NEMZETKÖZI FILMFESZTIVÁL
2013. szeptember 12-22.
www.cinefest.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés