bezár
 

art&design

2013. 05. 28.
DiP: mártózz meg designban!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szeretnél képben lenni a magyar design világban? Találkozni a tervezőkkel, első kézből beszerezni minőségi, válogatott portékákat? Ezt és a nyugati passzázsok hangulatát kínálja a DiP Design Passage, az első közösségi alapon szerveződő design vásár.

prae.hu

Az egész napos (11-19 óráig tartó) program első alkalommal 2013. június 16-án lesz a megújult Gödör Klubnak is helyet adó Central Passage-ban (1061 Király u. 8.). A Deák tértől néhány lépésnyire, a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín egy művészeti vásár számára könnyű megközelíthetősége és az időjárás viszontagságaitól való védettsége miatt. Könnyedén útba ejthető akár délelőtti piacozásra, akár ebéd utáni lazításra.
DiPBudapest legújabb design vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A Design Passage válogatott alkotók színvonalas portékáival várja az érdeklődőket. A színes kínálatban ruhák, ékszerek és egyéb kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak illetve játékok is megtalálhatók lesznek.

A közösségi szemléletű szervezés megalapozza a barátságos, közvetlen hangulatot, a koncepció fontos eleme, hogy lehetőség legyen a kiállítók és vásárlók közötti valódi kapcsolat kialakítására. Nem hidegen csillogó üzletek zárt vitrinjei mögött sorakoznak a tárgyak, és a tervezők is sokkal többé válnak cédulákra írt neveknél. A vásár szervezése során hangsúlyos elem a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás gondolatának támogatása. A DiP közvetlen kapcsolatot, élő környezetet, kulisszatitkokat és mindenekelőtt egy igazán jó hangulatú programot kínál.

A tikkasztó hőségben is hűvös, de esős időben is védett, teljes egészében fedett passzázsban délután kettőtől a Cellux Csoport tart kreatív foglalkozást, ahol kicsik és nagyok egyaránt kiélhetik kreativitásukat. A hangulatot a lüktető belváros atmoszférája, kellemes zene, tarka bazári hangulat és a megújult Gödör Klub garantálja! További információ a DiP Facebook-oldalán.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában
art&design

Enyedi Zsolt a Szófiai Liszt Intézet rezidenciaprogramján rendezett kiállításáról
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés