bezár
 

irodalom

2013. 05. 23.
Fotózz le egy Eötvös-könyvet a lehető leglehetetlenebb helyen! (JÁTÉK)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az ELTE Eötvös Kiadó az Ünnepi Könyvhét előtti felfokozott várakozásban játékra invitálja a vállalkozó kedvű pályázókat.

A játék két részből áll, mindkettő nagyon egyszerű. Az első fordulóban mindössze egyetlen feladatod van: Fotózz le egy ELTE Eötvös Kiadó által megjelentetett könyvet a lehető leglehetetlenebb helyen vagy környezetben! A helyszín lehet vidám, komor, abszurd vagy vicces; illeszkedhet a könyv tartalmához, de az sem baj, ha nem! Visszaadhatja a könyvvel eltöltött időt, de szólhat arról is, ahová biztosan soha nem kerülne egy könyvünk! Készülhet a fotó mobiltelefonnal vagy sok és gondos utómunkával! Lehet véletlenszerű, vagy komoly előkészületek után beállított! Minden megoldásra nyitottak vagyunk, természetesen a jó ízlés határai között (az ettől eltérő pályázatokat kizárjuk a versenyből)! 

A könyvről készült képet a jatek@eotvoskiado.hu e-mail címre várjuk 2013. június 2-a, vasárnap éjfélig.

A fotóra mindenképp írjad rá a neved, ennek a második fordulóban lesz jelentősége!

A pályázók között két kategóriában adunk át díjat: az egyikről a szerkesztőség munkatársai döntenek, a másikról a közönség! 

A második forduló 2013. június 3-án, hétfőn veszi kezdetét. Ekkor az összes beérkezett fotót feltöltjük az ELTE Eötvös Kiadó Facebook-oldalára, ahol eldől a közönségdíj sorsa, mely a legtöbb lájkot plusz legtöbb megosztást kapott fotó készítőjét illeti!

A szavazást 2013. június 8-án, szombat éjfélkor zárjuk! Éjjel összeszámoljuk a szavazatokat és a szerkesztőségi zsűri is meghozza a döntését. Másnap, június 9-én eredményt hirdetünk! A győzteseket külön e-mailben is értesítjük.

Mind a két kategória győztese 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap, melyet a könyvhetén a pavilonunkban (Váci utca, 10-es pavilon) vagy bármelyik Eötvös Pontban könyvekre válthat 2013. december 31-ig. Sőt: a két győztes fotót minden Eötvös Pontban kiállítjuk!

A játékban mindenki csak egyszer, egy pályázattal vehet részt, a szabályzat szigorúan tiltja, hogy bárki álnéven több fotóval pályázzon. A szabály megszegése kizárással jár. A személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet csak a jelen játékkal kapcsolatos tájékoztatásra használjuk fel, szigorúan titokban tarjuk, semmilyen promóciós vagy reklámtevékenységre nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk tovább.

A vásárlási utalvány csak a kiadó könyveire váltható be, az utalványból visszaadni sajnos nem áll módunkban, de bármelyik másik kedvezményünkkel párosítható.

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kilenc szabad növény és Boszorkányok nyara – Recenzió Sánta Miriám és Sárkány Tímea 2023-as köteteiről
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés