bezár
 

film

2013. 05. 02.
Felejtsd el a szerelmet – Beindult a Nymphomaniac kampánya
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A nemzetközi sales, a TrustNordisk sajtóközleménye szerint a következő nyolc hónapban minden részletre kiterjedő, meghökkentő kampányt folytatnak a dán kultrendező, Lars von Trier legújabb (kétrészes) mozijának promótálására.
Egy sokat sejtető teaser plakáttal, egy ötletes honlappal (www.nymphomaniacthemovie.com, görgessétek lefelé), és a hivatalos Facebook oldal első bejegyzésével (https://www.facebook.com/NymphomaniacTheMovie) a mai napon elindult Lars von Trier Nymphomaniac című filmjének nemzetközi marketingkampánya. A forgalmazók számára az idei Berlinalen tartott prezentáció alapján kétségünk sincs afelől, hogy már a bemutató előtt állandó beszédtémát fog nyújtani Trier új produkciója. A kampányban a tervek szerint az intimitás és obszcenitás a legegyszerűbb formákban fog megjelenni.

Lars von Trier két részesre tervezett mozijában nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását. A film igazi sztárparádét vonultat fel, a Nymphomaniac-ban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr és Caroline Goodall is. A régóta várt mozit folyamatosan találgatások veszik körül az erotikus tartalma miatt. Lars von Trier legutóbbi, Melankólia című drámája Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is.

A Nymphomaniac magyarországi forgalmazója a Vertigo Média. A tervezett magyarországi mozibemutató – a nemzetközi premierekkel egy időben – késő ősszel várható, a Nymphomaniac Magyarországon két részben kerül forgalmazásra.

Felejtsd el a szerelmet – üzeni Lars von Trier






prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Alex Garland: Polgárháború
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés