bezár
 

film

2013. 05. 02.
Nem csak gyerekeknek: A Prizma és a KAFF közös pályázata főiskolások és egyetemisták részére
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Prizma filmművészeti folyóirat és a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál közös filmszakíró pályázatot hirdet egyetemista hallgatók részére "Nem csak gyerekeknek" címmel.

prae.hu

Miért jó az animáció? Mert az animáció készülhet meséből vagy képregényből, lehet műfaji vagy szerzői, lehet fikciós vagy dokumentumfilm, lehet valószerű vagy stilizált. Mert az animáció lehet rajzolt, bábos, pixillált vagy 3D-s. Mert az animáció mese, nem csak gyerekeknek.

A Prizma filmművészeti folyóirat és a június 19. és 23. között megrendezésre kerülő Kecskeméti Animációs Filmfesztivál közös filmszakíró pályázatot hirdet főiskolás és egyetemista hallgatók részére. A pályázatra a KAFF idei programjába került európai egész estés és tévéfilmjeiről írt ajánlókat, kritikákat, tanulmányokat, esszéket vagy az egyes filmekhez kapcsolódó interjúkat várnak.

További részletek és teljes pályázati kiírás az alábbi linken: http://prizmafolyoirat.com/2013/04/28/nem-csak-gyerekeknek 

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/XEcrrbLeINU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
A 14. Frankofón Filmnapokról

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés