bezár
 

zene

2013. 04. 22.
Elkészült a Feelter zenekar első klipje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Április elején megjelent az Feelter első videoklipje, amit Érd, Budapest és Szászhalombatta több helyszínén forgatott az érdi zenekar.

prae.hu

2012 februárjában Koppendorfer Ádám és Rózsa Domonkos kitalálták, hogy össze kéne hozni egy ütős csapatot. Sok embert meghallgattak, míg rátaláltak Zoller Zsoltira, aki az énekesi feladatokat látja el. A dobos posztot rövid ideig Gergye Menyhért töltötte be, de később Dózsa Áron vette át a helyét, aki mai napig oszlopos tagja a zenekarnak. Végül Ludescher Nimród csatlakozott, aki Németországból tért haza hosszabb idő után. Elkezdődtek a próbák, mindjárt a saját számok uralták a teret. Nyár végére egy DEMO lemezt készített a zenekar, több koncerten vannak túl, amik többek között Budapesten, a Balatonon, Százhalombattán, Érden és Diósdon játszottak.

2013 áprilisában megjelent első klipjük is. A videó minőségéért Balogh-Nagy Attila József (operatőr) és Aracsi Norbert (rendező) felelt. A klip több napig, több helyszínen forgott, többek között Budapesten, Érden és Százhalombattán. A zenekarnak számos támogatója is akadt a klipforgatás során, többek között a Club 49 söröző, a 4You sofőrszolgálat, a Rocksuli, a Dürer Stúdió és a Hangszerarzenál.

A tagok nem szeretnék megkötni magukat egy stílusnál, ha mindenáron mondaniuk kellene egy irányzatot, akkor a rock / hard rock/ klasszikus rock stílusokkal írnák körbe zenéjüket.

A videóklip a youtube-on:
<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/y0hJpy9gM2g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Zenekar facebook oldala:
http://www.facebook.com/FeelterMusic

A klipet készítő stúdió facebook oldala:
https://www.facebook.com/pages/Aracsi-Film/284188858346399

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés