bezár
 

zene

2013. 04. 19.
Ingyen letölthető az Irie Maffia Nagyon Jó Lesz című új albuma
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Április 18-ától az együttes Facebook oldalán keresztül letölthető az Irie Maffia Nagyon Jó Lesz című, 13 számos új albuma. A hivatalos lemezbemutató koncert április 25-én lesz a Budapest Parkban.

prae.hu

Közel három év telt el az Irie Maffia előző, What's My Name?! című lemeze óta, melyet a hazai színpadok egyik legjobb koncertzenekarának tartott együttes intenzív koncertezéssel és fesztivál-fellépésekkel töltött.

Az időközben született dalokat az elmúlt egy évben kezdték albummá formálni, és a legutóbbi hónapokat a felvétel és a keverés töltötte ki. A mind a koncertekre, mind a klubokba szánt, az eddig megszokott Maffia-hangzást számos új, korszerű elemmel színesítő album végső keverési munkálatait az Egyesült Államokban végezték. „Szerettük volna, ha igazán kiváló minőségben hallhatják a dalokat a rajongók és játsszák a DJ-k” – fogalmazott a produceri munkákat ellátó Élő Márton (ELO) és Horváth Gáspár (Jumo Daddy).

Természetesen az Irie Maffia rajongók keménymagjának sem kell aggódnia az új dalok miatt, hiszen nemcsak az MC-k (Sena, Busa, Columbo és Kemon) jelentik a folytonosságot a régi és az új hangzás között, de a gazdag élő hangszerpark is ugyanúgy jelen lesz a lemezen és a koncerteken is. Az albumon a hazai vendégszereplők mellett (Mohamed Fatima - Fever, Akkezdet Phiai - Livin’ It Easy) a jamaikai szupersztárt, Beenie Mant is megnyerték egy dancehall-moombahton bomba erejéig.

Az Irie Maffia a koncertek alkalmával is arra készül, hogy a színpadi hírnevét megalapozó lendületet megőrizve adja vissza az új, változatosabb hangzású album dalait. A budapesti Park mellett több vidéki nagyvárosban is bemutatják a lemezt, illetve a nyári fesztiválszezonban az összes nagyszínpad vendégül látja a zenekart.

Megújult és nagyobb figyelmet kap a jövőben a hivatalos Irie Maffia YouTube csatorna, ahova többek között az új album is fölkerül. Ha mindez nem lenne elég, a zenekar klipforgatást rendez a Parkban tartott fellépésen, ahol a közönség a filmezés szerves részét fogja képezni, illetve a koncerten készített rajongói videókból is kerülnek majd snittek az új, Fever In Her Eyes klipbe.

Az album letölthető az alábbi linkről:
http://www.facebook.com/iriemaffia?sk=app_291606490971881&app_data

Soundcloud album:
http://soundcloud.com/iriemaffia/sets/irie-maffia-nagyon-j-lesz-1/

Youtube playlist:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLZS6uXQgUAXH93gynqEoKIeUoMyPMMlcJ

Facebook:
http://www.facebook.com/iriemaffia

Soundcloud csatorna:
http://soundcloud.com/iriemaffia

Youtube csatorna:
http://www.youtube.com/user/iriemaffia

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Nils Frahm: Day
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés