bezár
 

film

2013. 04. 09.
Itt a tizedik Prizma: téma az amerikai független film
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A tavasszal együtt érkezik a Prizma jubileumi tizedik lapszáma, aminek témája az amerikai független film. A lapban többek között lesz kritika Paul Thomas Anderson The Master című filmjéről, “börtönmemoár" John Waterstől, regényrészlet Harmony Korine-tól, esszé Wes Anderson alternatív közösségeiről, tanulmány az amerikai független film definíciós kérdéseiről és alapos portré a Troma stúdió vezetőjéről, Lloyd Kaufmanról.

prae.hu

A lapszám rövidesen boltokba kerül, de a premierjére a Titanic Filmfesztiválon, pénteken és szombaton este 6 és 9 óra között kerül sor, az Uránia Nemzeti Filmszínház előterében. Itt fogják ugyanis először árusítani, kedvezményes 600 forintos áron.

A Titanic alatt a készleten lévő korábbi Prizma lapszámokat is a hivatalos árnál jóval olcsóbban lehet beszerezni, sőt, több Prizma vásárlása esetén további kedvezményre és ajándékokra lehet számítani.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/GC3W-mpU3aw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Forrás:
http://prizmafolyoirat.com/
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Csáki László: Kék Pelikan

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés