bezár
 

irodalom

2013. 04. 09.
Együttműködik a Librarius.hu és az Írók Boltja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elkészült az Írók Boltja modernizált weboldala, amely 2013. április 11.-én, a költészet napján együttműködésre lép a Librarius.hu összművészeti portállal.

prae.hu

Céljuk, hogy az Írók Boltja webshopjában található választékot olyan tartalomszolgáltatással egészítsék ki, amely segít az olvasóknak eligazodni a frissen megjelent, és régebbi kiadású, de értékes könyvek között.

Ezek után az Írók Boltja honlapján az akciók és friss ajánlatok mellett interjúkat, könyvkritikákat, híreket, tudósításokat, jegyzeteket, folyóirat- és könyvajánlókat, prózát és verset is olvashatnak a weboldalra látogatók. Az együttműködés keretében a Librarius a saját oldalán a cikkekhez kapcsolódóan aktuális kedvezményes vásárlási lehetőségekről tájékoztatja az olvasókat.

Két weboldal egyetlen célért, hogy az olvasók naprakész információkkal tájékozódhassanak a könyves világban, és a lehető legjobb árakon jussanak hozzá a könyvekhez. Kedvezmények minden áron: vagyis az Írók Boltja webshopjában minden könyv 10 %-kal olcsóbb, és az akciók és kedvezmények még ezt az árat is csökkentik.

www.irokboltja.hu + www.librarius.hu = Ahol a könyv érték.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Bemutatták Charles Bukowski A város legszebb nője című novelláskötetét
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés