bezár
 

film

2013. 04. 08.
Staropramen országkirándulás: Kultlevél Prágába Jiří Menzel vezetésével
2013. április 11. 17h, VAM Design Center, Budapest, VI., Király u. 26.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A budapesti VAM Design Centerbe költözik Prága esszenciája egy 2013. április 11-én, csütörtökön 17 órától kezdődő, ingyenes program idejére. A sör, az építészet és a filmek rajongóit egyaránt várják.

prae.hu

Prága söre, hangjai, ízei és képei Budapesten. A cseh gasztronómia és a Staropramen műhelytitkai mellett a rendezvény ideje alatt a látogatók egy kortárs építészeti kiállítás keretében megismerkedhetnek Prága modern arcaival. Az esemény csúcspontja a Titanic Filmfesztivál zsűrielnökeként hazánkban tartózkodó Jiři Menzel exkluzív előadása, melyben bemutatja új filmjének részleteit is.

Részletes program:

- 16.30
Kapunyitás

- 17:00
Cseh gasztro és sör műhelytitkok – Katona Csaba történész előadása

Megismerheted a cseh gasztronómia különlegességeit, valamint beavatnak a Staropramen műhelytitkaiba is. A cseh ízekről a tradicionális Ferenc Ferdinánd étterem gondoskodik. Ha nem tudod, hogy az olmützi kvarglit eszik vagy isszák, Katona Csaba MTA tag a cseh gasztronómia kulisszáiról szóló előadásából ezt is megtudod.

- 17:30
Prága modern arcai – New Faces of Prague kortárs építészeti fotókiállítás

Prága gyönyörű, klasszikus látványát mindenki ismeri (a Károly hidat például egészen pontosan 611 éve építették) úgyhogy itt az idő Prága legújabb, modern arcát is megismerned. A Jaroslav Fragner Galéria New Face of Prague projektje előadásban és fotókiállításban mutatja be a cseh főváros legizgalmasabb újdonságait április 11-én.

- 18:00
A Titanic Filmfesztivál bemutatja: Jiří Menzel előadása legújabb filmjének részleteivel

A legendás cseh filmtörténelmet senkinek sem kell bemutatni, ráadásul a Staropramen Országkirándulás exkluzív vendéggel is készült nektek. A Titanic Filmfesztiváll szervezésében a leghíresebb cseh rendező, az Oscar-díjas Jiří Menzel mutatja be legújabb filmjének részleteit. A Sörgyári capriccio és a Szigorúan ellenőrzött vonatok rendezőjétől még kérdezhetsz is, ha szerencsés vagy.

A Staropramen Országkirándulás afterbulija este 23 órától lesz a Toldiban, a hivatalos Titanic-partyn.

További részletek:
http://www.facebook.com/StaropramenMagyarorszag
http://www.facebook.com/events/297518970378865/

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Luca Guadagnino: Challengers
Dev Patel: A Majomember


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés