bezár
 

film

2013. 03. 27.
Öltözz óriásölőnek – kisorsoltuk a nyerteseket!
Beküldési határidő: 2013. április 9. 18h
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az óriásölő című film március 28-tól 3D-ben és IMAX 3D-ben is látható a mozikban. Bár a Ewan McGregor-Nicholas Hoult-Stanley Tucci trió ebben a hercegnős-óriásos kalandban már önmagában is ajándék, a prae.hu és a MozICom közös játékában két szerencsés olvasónk most a filmhez kapcsolódó sapkát és pólót is nyerhet!

prae.hu

A MoziCommal közösen meghirdetett játékunkban két prae.hu olvasó Az óriásölő című filmhez kapcsolódó sapkát és pólót nyert.

A nyerteseink:

> Molnár Szandra

> Kulcs Bertalanné

A nyerteseknek gratulálunk, e-mailben felvettük velük a kapcsolatot.


A helyes válasz a c) betűjelű Az éhezők viadala volt.

Minden kedves játékosnak köszönjük a részvételt.



Egyetlen kérdésre várjuk a helyes válasz betűjelét:

Stanley Tucci Az óriásölőben olyan embert játszik, aki az óriásokkal szövetkezik, hogy megszerezze magának a trónt. Egyik nemrégi filmjében egy fiatalok számára rendezett embervadászatot közvetítő tévés játék műsorvezetője volt. Miben?

a) A Gyűrűk Ura
b) Alkonyat
c)
Az éhezők viadala

A helyes megoldást beküldők közül két szerencsés játékos a filmhez kapcsolódó sapkát és pólót nyerhet!


A válaszokat név, telefonszám, értesítési e-mail cím és postázási cím kíséretében ide küldjék:

prae.hu.jatek@gmail.com

Határidő: 2013. április 9. 18h.

A tárgy mezőbe ezt íjrák: Az óriásölő.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/X3xrxwN94os" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Minden valós személy egyszer vehet részt a játékban.
A nyertesek nevét a prae.hu felületén és a prae.hu Facebook-csoportjában közöljük. A játékosok adataira csak az értesítéshez és a nyeremények eljuttatásához van szükség, semmilyen más módón nem használjuk fel vagy őrizzük meg ezeket.

Az óriásölő 3D

Főszereplők: Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Bill Nighy, Stanley Tucci, Ian McShane, Eddie Marsan. Fényképezte: Newton Thomas Sigel. Látvány: Gavin Bocquet. Zene: John Ottman. Írta: Mark Bomback, Darren Lemke, Christophre McQuarrie, Dan Studney. Rendezte: Bryan Singer.

Egyszer régen óriásuk uralták a Földet, ám lejárt az idejük, eltűntek, és elfelejtették őket. Ám a nagy Arthur király korában egy erős és ravasz parasztlegény (Nicholas Hoult) véletlenül megnyitja azt a kaput, amely mögé az óriások népét elzárták. Ők persze azonnal elözönlik az emberek földjét, és be akarják pótolni a sok száz évnyi mulasztást: pusztítás és rombolás szegélyezi óriási lépteik nyomát.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/eeLaNKw3QYU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jack nem habozhat: olyan háborúba kell indulnia, amihez hasonlót sem látott az emberiség. A királyáért (Ian McShane), a népért és egy bátor hercegnő (Eleanor Tomlinson) szerelméért ölt kardot, hogy néhány bátor katona (Ewan McGregor) oldalán összemérje erejét azokkal a különös lényekkel, akikről addig azt hitte, csak a legendákban léteznek – hogy végül maga is legendává váljon.


A 18. századból ismert angol mesében egyben van minden a kelta legendákból, az északi mitológiából és a lovagi költészetből, ami izgalmas, fantasztikus, szép és mesés. A Gyűrűk Ura-trilógiát készítő stúdió új látványos fantasy/kalandfilmjét az első két X-Men filmet is rendező Bryan Singer forgatja.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/LhZNkkrAxgQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A film IMAX 3D-ben is látható.

Mozibemutató: 2013. március 28.
Eredeti cím: Jack the Giant Slayer
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros
Műfaj: kaland / akció / fantasy
Játékidő: 114 perc
Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MozICom










nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés