bezár
 

film

2013. 03. 06.
A magyarhangya bemutatja: NO filmpremier és felhívás
Premier: 2013. március 14., 19h Toldi mozi, 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Chile 1988. A Pinochet-diktatúra utolsó pár hónapja, amikor – nemzetközi nyomásra – népszavazáson dönt az ország arról, hogy maradhat-e a 15 éve berendezkedett diktátor, vagy sem. A leszalámizott ellenzéknek egyetlen esélye marad, hogy a kölcsönös sérelmeket sutba vágva, egyetlen, többszínű erőként sorakozzon fel a NEM zászlója alatt a rezsim megdöntésére. Erről szól Pablo Larrain Pinochet-trilógiájának záróepizódja, a NO.

prae.hu

Chile idei Oscar-jelöltje, az OLAF zárófilmje, a NO a magyarhangya forgalmazásában kerül a hazai mozikba 2013. március 14-én. A premiervetítésre a Toldi moziban kerül sor 2013. március 14-én 19 órakor, a vetítés után Donáth Péter beszélget Fabricius Gáborral ás Pálfi Norberttel.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/wFSO95daR9Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A magyarhangya szlogenje a filmhez kapcsolódóan: "NO, mert nem mondhatsz mindenre igent!" Nem egy olyan helyzet adódik nap, mint nap bárki életében, amikor legszívesebben a világ arcába vágná, hogy NO, NO, NO! A magyarhangya szeretné, ha erre valóban lehetősége is lenne mindenkinek, ezért indították el felhívásukat: "Add ki magadból a NO-t!"  A felhívás keretében bárki a kamerába vághatja, grimaszolhatja, ordíthatja, suttoghatja, ahogy jólesik: NO! A felvett, egy-két másodperces NO-kat a no@magyarhangya.hu címre várják a magyarhangyások, hogy a beküldött videókból mash-upot vághassanak össze.

Részletek:

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/zoZF9lAfLB0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A premier a Facebookon: ITT.



nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
A 14. Frankofón Filmnapokról

Más művészeti ágakról

építészet

Kritika a Kis magyar kockológia című kiállításról
Kulturális hanyatlás?
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés