bezár
 

art&design

2013. 03. 05.
Alkoss a Jurányiban!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Képzőművész vagy? Dolgoznál, de nincs hol? Ebben az esetben a fantasztikus hangulatú Jurányi Közösségi Produkciós Inkubátorház harmadik szintjén található napfényes műtermek egyikében a helyed.

prae.hu

Az Inventio Arts műterem pályázatot hirdet 25 és 40 év közötti képzőművészek számára 6 hónapos időtartamra, a 2013. április 1 és 2013. szeptember 30. közötti időszakra. A műterem használatáért bérleti díjat nem kell fizetni, de a művész vállalja, hogy 6 hónap elteltével egy műalkotást ajánl fel az Inventio Arts számára, melynek kiválasztását a művész egy legalább 3db-os kínálatból teszi lehetővé.

A műteremre pályázni szakmai önéletrajzzal, portfólióval (elsősorban honlap/blog link, másodsorban pdf file max. 10 MB) és motivációs levéllel (max. 1 oldal) lehet. A beérkező pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, melynek tagjai az Inventio Arts csapata (Arató Balázs, Baglyas Erika, Jarmo Nieminen), Csizek Petra, programszervező, művészeti menedzser valamint Somhegyi Zoltán, művészettörténész.

Jelentkezni Arató Balázsnál, a balazs@inventioarts.hu email címen lehet, a jelentkezési határidő pedig 2013. március 20., péntek. A pályázatok március 29-ig kerülnek elbírálásra, az eredményről e-mailben értesítik a jelentkezőket, beköltözni április 1-től lehet.

A Műteremről: a Jurányi Közösségi Produkciós Inkubátorház legfelső szintjén található, világos, egy közös légterű 46nm-es terem egyik fele (kb. 6,5mx3,5m). Fűtés, világítás és internet biztosított. Jelenleg 9 fiatal képzőművész dolgozik az Inventio Arts műtermeiben.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Az acb Galéria Redők című tárlatáról
(Súlyosan elfogult vélemény)
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
Bartók György szerzői estje a Fugában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés