bezár
 

irodalom

2013. 03. 04.
Támogatókat keres a Kimenő Összművészeti Diákfesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Kimenő Összművészeti Diákfesztivál támogatókat keres. Olyan kultúraszeretők és kultúrát támogatni vágyók jelentkezését várják, akik számára fontos a gyermekek jövője, tudása, műveltsége, és akik hosszú távon is lehetőséget látnak a Kimenő-projektben. Az alábbiakban közöljük a fesztivál főszervezője, az Antropocentrum Egyesület felhívását.

prae.hu

A 2013. április 10-13. között negyedik alkalommal rendezik meg a Kimenő Összművészeti Diákfesztivált a romániai Gyergyóalfaluban. A rendezvény költségvetése megközelítőleg 45 000 RON.

A Kimenő támogatói közül idén hiányozni fog a Román Kulturális Minisztérium, amely főtámogatóként segítette az elmúlt években a rendezvény megvalósulását. A fesztivál megszervezése az idén ezért sokkal nagyobb áldozatvállalást kíván meg a szervezőktől és minden támogatótól. Hargita Megye Tanácsa, Gyergyóalfalu Önkormányzata és a Communitas Alapítvány azok a szervezetek, amelyek nagylelkűségének köszönhetően elő tudják teremteni a szükséges pénzösszeg felét.

Mivel a Kimenő Összművészeti Diákfesztivál költségvetéséből még mindig jelentős hányad hiányzik, a szervezők nevében Farkas Wellmann Endre, az Antropocentrum Egyesület elnöke felhívásban fordult a nyilvánossághoz, melyben mindenkit arra kér, ha teheti, hozzájárulásával segítse a fesztivál megvalósulását: "anyanyelvi kultúránk megőrzése, a művészet népszerűsítése és az ifjúság kultúraszeretetre való nevelése közös feladatunk" – írta közleményében.

A részletek egyeztetése érdekében a +40 727 758 966-os telefonszámon lehet felvenni az Egyesülettel a kapcsolatot, vagy, amennyiben valaki névtelenül szeretné támogatni a Kimenő Diákfesztivált, az Egyesület adatait megtalálja a honlapon, a www.antropocentrum.ro címen.

Az Antropocentrum Egyesület pecsétje és Farkas Wellmann Endre aláírása:



nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés