bezár
 

zene

2013. 02. 27.
Pannónia Fesztivál: fellép a Rudimental is
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A brit drum and bass színtér egyik legaktuálisabb szereplője, a Rudimental londoni kvartett is fellép az idei Pannónia Fesztiválon, amelyet május 16. és 19. között rendeznek a Somogy megyei Szántódpusztán.

prae.hu

A Feel the Love című számmal tavaly májusban az angol és skót slágerlistát is vezető Rudimental áprilisban megjelenő első albuma dalait mutatja be május 17-én pénteken este a 7. Pannónia Fesztiválon - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.
   
A 2010-ben alakult Rudimentalban négy dalszerző-producer, Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor és Dj Locksmith szerepel. A csapat bemutatkozó kislemeze 2011-ben a Deep in the Valley volt, majd tavaly a John Newman soul énekes közreműködésével rögzített Feel the Love hozta meg az áttörést.
   
A szervezők már korábban bejelentették, hogy a tavaly Várpalotáról a Balaton melletti Szántódpusztára költözött rendezvényen idén koncertet ad a Foreign Beggars és a Dub Pistols, és fellép a hazai élvonal több előadója.

Köztük lesz a Kiscsillag, a Punnany Massif és az Irie Maffia, a rock-metál vonalat mások mellett a Tankcsapda, a Road, a Depresszió és a Subscribe képviseli, az elektronikus zenei színteret Dj Palotai, MC Zeek, Cadik vagy a Brains, a hiphopot az Akkezdet Phiai, a Hősök, a Barbárfivérek, Funktasztikus és Siska Finuccsi.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés