bezár
 

színház

2013. 02. 21.
Rádiófüggőséget okozott az Időfutár
Az alkotói stáb február 21-én közönségtalálkozón látja vendégül a rajongókat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nagy titkokat és meglepetéseket sejtetve február 22-én fejeződik be a Kossuth Rádió nagysikerű ifjúsági hangjáték sorozatának második évada. Az újabb történetekben is találkozhattunk Tibivel, valamint Hanna osztálytársaival, a vicces Szabikával, a tudálékos Bulcsúval s Edinával, akit nem az eszéért szeretünk. Ismét feltűntek a tanárok, megtudtuk, hova fejlődött Rogyák Mari és Géza bá románca, kiderült, Bujdosóné félelmetes külseje érzékeny szívet rejt-e.

Szkéné színház

Számtalan új, érdekes karakterrel is megismerkedhettünk, akiknek olyan színészek adják a hangjukat, mint Pogány Judit, Kovács Patrícia, Blaskó Péter és Keresztes Tamás.

A jelenben, és múltban is egyszerre játszódó klipszerű epizódokban megvalósuló történetekhez egyedi hangzásvilág és zene társult. A skype hangok, telefonok, csetelések mind olyan momentumok, amik egy modern fiatal számára ténylegesen a realitást jelentik.
Nagy odafigyelést igényel, hogy a többféle idősíkot, a történelmi kulturális kalandokat, a történelmi figurákat, a kultúrtörténet érdekes alakjait követni lehessen.

Az új évad új arculattal párosult. A Budapesti Kommunikációs Főiskola Animációs Tanszékének Gauder Áron és M. Tóth Éva által vezetett osztálya az arculati elemek mellett karaktereket és mozgásokat is tervezett.

A megújult facebook közösségi profil valamint a honlap az interaktivitáson és a klasszikus rádiózáson túl további alternatívákat kínál a meg- és visszahallgatáshoz, így a nagysikerű podcast és remix feldolgozásokat, illetve a kulisszatitkokat – Időfutár Mozaik címen.
Bekapcsolódni sosem késő, a podcaston minden visszakereshető, újrahallgatható. Egy jó, kalandos sztorit, erős karakterekkel, profi technikai háttérmunkával – nem csak a tizenévesek tudják értékelni.

A rajongók nagy lelkesedése a hangjáték iránt, valamint kíváncsisága az alkotók és a művészek felé arra ösztönözte a közmédia munkatársait, hogy a második évad végén egy kötetlen, vidám beszélgetésre hívja a közönséget.

Február 21-én, csütörtökön 16.00 órai kezdettel a Magyar Rádió 22-es stúdiójában a személyes ismerkedés, valamint a vélemények kicserélésére mellett meglepetéssel készülnek a szervezők az évad záró epizód kapcsán.

A közönségtalálkozóra a belépés ingyenes! A korlátozott létszám miatt kérik a jelentkezést az info@radio.hu email címre elküldeni.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés