bezár
 

irodalom

2013. 02. 15.
Péntek este díjazzák a szóvivőket
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete (MSZOE) szervezésében péntek este tartják meg a IX. Szóvivőbált, ahol a hagyományoknak megfelelően átadják az egyesület szakmai díjait is.

prae.hu

A Szavak Embere díjat Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója veheti át a rendezvényen, a Hiteles Tájékoztatásért díjat Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője kapja, a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díj kitüntetettje pedig Beluzsárné Belicza Andrea rendőr főhadnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője - közölte az MSZOE az MTI-vel.
   
Az est folyamán egy életműdíj is átadásra kerül, amelynek odaítélésével az egyesület a kilencven esztendős Vándor Kálmán sportújságírónak és dalszövegírónak, a Magyar Labdarúgó Szövetség egykori sajtófőnökének és szóvivőjének az életműve előtt tiszteleg.
   
Bényi Mónika rendőr őrnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Magyar Szóvivők Országos Egyesületének különdíját veheti át egy évtizedes szóvivői munkájának elismeréseképpen.
   
A tavalyi évhez hasonlóan idén is átadják a Szóvivők Sajtódíját, amelynek díjazottjai ebben az évben Fehér Mariann (Juventus Rádió), Jaksity Kata (ATV), Süveges Gergő (MTVA) és az RTL Klub Házon kívül című műsorának szerkesztősége.
   
A díjak közül a Szavak Embere díjat és a Hiteles Tájékoztatásért díjat 2006-ban alapította az egyesület, és ugyancsak 2006 óta kerül rendszeresen átadásra a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díj is az örökösök felajánlása alapján. Életműdíjat eddig egyetlen alkalommal, 2007-ben ítéltek oda: akkor Szegedi Péter vehette át az elismerést.

A díjak egy részét Gáll Gregor szobrászművész készítette.
A rendezvény péntek este 19 órakor kezdődik az Európa rendezvényhajón, a bál bevételét - az elmúlt évekhez hasonlóan - gyermekjótékonysági célra, idén a leukémiás gyermekek javára ajánlja fel az egyesület.
   
A Magyar Szóvivők Országos Egyesületét Orodán Sándor hívta életre 2004-ben, a magyarországi szóvivők pártpolitika-mentes, szakmai alapokon álló szervezeteként.
 
Az egyesület tagjai számára szakmai és társasági, valamint egyéb programokat is szervez: ide tartoznak a rendszeres szakmai estek és találkozók, különféle kerekasztal-beszélgetések, illetve az egyesület szervezésében vagy társszervezésében megvalósuló konferenciák. Az MSZOE emellett részt vesz a szóvivők képzésében is.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről

Más művészeti ágakról

Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés