bezár
 

art&design

2013. 02. 08.
Dolgozni máshol is lehet – Kiállításmegnyitó a KAPTÁRban
2013. február 13., 18:30h, KAPTÁR, 1065 Budapest, Révay köz 4.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2013. február 13-án tartja a korábban meghírdetett fotópályázata nyerteseit bemutató kiállítás ünnepélyes megnyitóját a KAPTÁR. A KAPTÁR egy újonnan nyílt belvárosi közösségi iroda, ami egyedülálló módon nyújt lehetőséget Budapesten az irodán kívüli munkavégzésre és együtt dolgozásra.

prae.hu

A KAPTÁR még 2012 decemberében hirdetett fotópályázatot amatőr és profi fotósoknak Dolgozni máshol is lehet címmel. Olyan felvételeket vártak melyek nem mindennapi munkahelyeket és munkahelyzeteket mutatnak be.

A február 13-ai megnyitón mutatják be a szakmai, illetve a közönség által díjazott alkotásokat. A szakmai zsűri (Barakonyi Szabolcs, fotográfus, index.hu; Szalontai Ábel, egyetemi adjunktus, MOME, fotó szak; Végel Dániel, fotográfus, HVG) által legjobbnak ítélt 14 képet és a nagyközönség által a Facebook-on megszavazott 15. fotót láthatjuk majd most a KAPTÁR közösségi irodában.

Az ünnepélyes megnyitón megtudhatjuk kit szavazott meg a zsűri a legjobbnak, ő 80 ezer forint pénzjutalmat és önálló kiállítási lehetőséget kap a KAPTÁRban, és kiderül az is, hogy kit szerettek a Facebook-on szavazók leginkább, az ő jutalma 20 ezer forint lesz.

A szavazás a Facebook-on február 10-ig él, addig láthatóak a képek, és lehet rájuk szavazni:

https://www.facebook.com/kaptarbudapest/app_489495537763510


A kiállítás megnyitó időpontja: 2013. február 13. 18:30

Helyszíne: 1065 Budapest, Révay köz 4.


További információ a Facebook-esemény oldalán, ITT!

A kiállítás két hétig lesz látható a KAPTÁRban, a belépés ingyenes.

A KAPTÁRról

A 2012-ben nyílt KAPTÁR képviseli Budapesten egyedülálló módon azt a közösségi iroda típust, amely ideálisan ötvözi az otthoni munkavégzést és a klasszikus irodai körülményeket. Ez az új típusú munkavégzés többek között a mikro- és kisvállalkozások számára lehet ideális. Itt ugyanis egyazon térben lehet dolgozni és kapcsolatot teremteni más cégekkel, együttműködésre találni új partnerekkel. A KAPTÁRban lehetőség van tárgyaló és coaching szoba használatára is, jóval kedvezőbb áron, mint egy hagyományos iroda fenntartása esetén. Az inspiráló és támogató közösségi hely belvárosi bázisként is szolgál, ahol minden adott a minőségi munkavégzéshez.


www.kaptarbudapest.hu
facebook.com/kaptarbudapest
hello@kaptarbudapest.hu 
1065 Budapest, Révay köz 4.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés