bezár
 

art&design

2013. 02. 07.
A MANK nagyszabású nyílt grafikai pályázatot hirdet
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) országos, nyílt grafikai pályázatot hirdet, egyéni művészek részére arculatának újratervezésére. A pályázat kiírója a pályázóktól invenciózus, kreatív grafikai megoldásokat vár, amelyek kifejezően tükrözik a MANK magyar művészeti életben vállalt szerepét és sokrétű tevékenységét.

prae.hu

A MANK a magyar alkotóművészet szolgáltatója, részfinanszírozója, amelynek célja, hogy tevékenységével hozzájáruljon színvonalas alkotások létrehozásához a kortárs magyar művészet területén, ideértve az egyes művészeti ágakhoz kapcsolódó elméleti és kritikai alkotótevékenységet is, tovább segítse a magyar művészeti alkotások belföldi és nemzetközi megismertetését, terjesztését és értékesítését az alapító vagyon működtetésével.

A feladat magában foglalja az új logó, ehhez kapcsolódóan a kisarculati elemek (névjegy, levélpapír, boríték), valamint a MANK honlapjára kerülő fejléc megtervezését. A logóban a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. név szerepeljen, az alkotó elképzelésének megfelelően részben vagy egészben rövidítve. Az elbírálás főbb szempontjai a színvonalas grafikai megjelenés, a társaság nevének kreatív rövidítése, valamint az innovatív grafikai megoldások. A logó két változatára külön-külön készítendő egy színes, egy fekete alapon fehér és egy fehér alapon fekete tervvariáció. A jelenlegi arculat és weboldal megtekinthetők ide kattintva.

A pályázathoz kérjük csatolni a pályázó szakmai önéletrajzát és legjobbnak ítélt, korábbi grafikai munkáit (maximum három darabot). A pályázati anyagot és a látványterveket (jpg, pdf vagy png formátumban) az info@alkotomuveszet.hu e-mail címre kérjük elküldeni. A pályázati anyagok leadási határideje: 2013. február 10.

A határidőre benyújtott pályázatokat szakmai bizottság értékeli, az eredményről a pályázat kiírója értesíti a pályázókat. A legjobb pályázó díjazásban részesül legkésőbb 2013. február 18-ig.

A versenyre csak saját művek nyújthatók be. A pályamű leadásával a résztvevő garantálja, hogy nem használt fel más eredetű művet. A nyertes pályázó munkáit a felhasználáshoz a későbbiekben vektoros formátumban is szükséges elkészíteni. A nyertes pályázóval a MANK felhasználási szerződést köt a kiválasztott pályamű felhasználására vonatkozóan. Amennyiben a pályázatok száma nem éri el a kívánt mennyiséget a pályázat kiírója fenn tartja a jogot a pályázati határidők meghosszabbítására.

Pályázati díj: bruttó 300.000.- Ft

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés